Tolea Ciumac rupe tăcerea din spatele camerelor OTV, cu Dan Diaconescu: „Singurul meu regret e că nu am reușit să-l bag în tomberon”
Data publicării:
Într-o apariție recentă în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Tolea Ciumac, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, a făcut dezvăluiri incendiare despre conflictele sale vedeta de televiziune OTV - Dan Diaconescu.

Este vorba despre celebra emisiune a lui Dan Diaconescu, ediția în care Tolea Ciomac intervenise în platoul LIVE pentru a îl arunca la gunoi.

Tolea Ciumac a povestit cum a refuzat inițial să participe la show-ul respectiv, simțind că nu este potrivit pentru imaginea sa. "Eu, înainte când apăruse show-ul lui, i-am spus că nu vreau să apar la televizor cu prostii. I-am zis să mă lase în pace, să își facă programul cu Magda", a mărturisit Tolea. Acesta a subliniat că nu era interesat să facă parte dintr-o emisiune care nu îl reprezenta.

Negocieri pe amenințări

Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată când Dan Diaconescu i-a spus că publicul îl cere. "El mi-a zis că nu mă lasă în pace, că lumea mă cere. I-am zis că dacă vrea să facem show, să îmi dea bani și facem show. A zis că nu îmi dă bani. Ești jigodie înseamnă și o să te pedepsesc", a continuat Tolea, dezvăluind astfel că discuțiile dintre ei au devenit rapid tensionate.

 

Youtube video image

Tolea nu s-a ferit să vorbească despre planurile sale de răzbunare. "Dacă mă duceam și îl băteam în direct, că îmi era simplu, acum așa aș face dacă s-ar repeta istoria, cu toată înțelepciunea mea. Ce rău aș face? M-aș duce și i-aș da două palme, i-aș arunca toate aparatele pe geam și pe el din urmă", a spus Tolea, reflectând asupra modului în care ar fi reacționat acum, cu experiența dobândită de-a lungul anilor.

Lecția cu tomberonul

Una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri a fost intenția lui Tolea de a-și umili „adversarul” folosind un tomberon. "Eu am vrut să îi arăt că îi asociez imaginea lui cu un gunoi. Am vrut să îi dau o lecție cu tomberonul. A încercat el să o dreagă, să facă că chipurile a fost pentru rating. Eu și el știm că e adevărat", a declarat Tolea.

Regretul că nu a dus-o la capăt

În ciuda planurilor sale, Tolea a mărturisit că regretă că nu a dus totul până la capăt. "Singurul meu regret în viața mea pe care îl am este că nu am reușit să îl bag în tomberonul ăla. Dacă reușeam, așa de împlinit m-aș fi simțit. Am vrut să îl dau în cap, dar nu e sportiv și își rupea coloana. După mi-am schimbat ideea, nu trebuia operatorii lui să tragă tomberonul și așa nu cred că își luau salariu mare", a spus Tolea, subliniind că, în final, a ales să nu-și pună în aplicare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel