Tom Cruise, păzit mai ceva ca un președinte. Ce reguli stricte le impune actorul angajaților săi
Data publicării:
Tom Cruise pare să fi stabilit reguli stricte pentru casele sale. Starul de la Hollywood a optat pentru o securitate de precizie militară. 

Tom Cruise are, de asemenea, reguli pentru modul în care se desfășoară anumite lucruri pe platourile de filmare. Pe lângă faptul că Cruise are o regulă strictă în ceea ce privește look-ul său pentru evenimentele publice, se pare că starul are și anumite reguli stricte pentru casele sale și pentru membrii personalului, pentru a se asigura că locuința sa este păstrată în siguranță, indiferent de locul în care se află. 

 

Tom Cruise, securitate de precizie militară

 

Tom Cruise este cunoscut pentru numeroase filme de succes, filmate în întreaga lume. Având în vedere că actorul a interpretat mai multe roluri emblematice în difverse producții, acesta a deținut de-a lungul anilor mai multe reședințe luxoase, unele dintre ele în locații izolate, cum ar fi ferma din Colorado, pe care a vândut-o. Starul din Top Gun are un portofoliu imobiliar impresionant, care nu reprezintă nici măcar jumătate din uimitoarea sa avere netă.

Surse din interior au vorbit despre unele dintre regulile stricte pe care Cruise le aplică pentru casele sale, inclusiv despre somptuoasa vilă Bel Air pe care a deținut-o ani de zile. Deși sursa a vorbit despre casa din Bel Air a lui Cruise, e posibil ca actorul să își administreze și celelalte case în mod similar.

 

Actorul se așteaptă ca membrii personalului să nu depășească zona în care trebuie să lucreze.

 "Conacul său din Bel Air este împărțit în zone, ceea ce înseamnă că menajerele și alți membri ai personalului de sprijin care lucrează în bucătărie și în zona de pregătire a mâncării, nu au voie să meargă într-o altă zonă a casei care se află în afara zonei care le este alocată."


"Este o casă imensă, iar Tom face acest lucru pentru a asigura siguranța familiei și a copiilor săi atunci când aceștia sunt în vizită", a explicat o sursă, potrivit The Things. Doar anumiți membri ai personalului său au voie să se deplaseze liber în jurul caselor sale. "Singurii membri ai personalului casei care au acces la întreaga casă sunt administratorul proprietății și șeful securității."

 

Pe lângă limitarea multor membri ai personalului la anumite părți ale casei sale, potențialii angajați trebuie, de asemenea, să treacă prin verificări incredibil de extinse ale trecutului.


Potențialii angajați ai lui Tom Cruise au trecut printr-un proces de selecție "intens”


Având în vedere cât de special este Tom Cruise în ceea ce privește securitatea în casele sale, este probabil să se asigure că efectuează verificări de cazier înainte de a angaja noi membri ai personalului.
 
Potrivit unei surse, atunci când Cruise și soția sa de atunci, Katie Holmes, au avut nevoie de un nou administrator imobiliar pentru conacul lor din Bel Air, potențialii noi membri ai personalului au trebuit să fie supuși unui proces de testare extins și "intens".

 


"Tom și Katie căutau să angajeze un nou manager de proprietate în urmă cu câțiva ani", a dezvăluit o sursă din interior pentru Radar Online. "După ce au trecut prin prima rundă de interviuri cu agenția, candidații au trebuit apoi să dea un test cu alegere multiplă la Centrul de Celebritate Scientology."


Rectrutarea angajaților „A fost ca și cum candidații ar fi aplicat pentru a lucra pentru președintele Statelor Unite”


"Majoritatea potențialilor angajați nu erau scientologi, dar era vorba doar de teste și nu implicau niciun audit. Testul a durat o după-amiază întreagă și a inclus întrebări de genul: "dacă ați vedea o mașină blocată pe șinele de tren cu oameni înăuntru și un tren apropiindu-se, ce ați face?". Întrebările au fost cel puțin ciudate. O altă secțiune a testului se referea la întrebări de matematică. A fost un test foarte riguros, stresant și epuizant."


Sursa a adăugat că: "Întregul proces de verificare a durat mai bine de o lună și jumătate și a fost extrem de secret. A fost ca și cum candidații ar fi aplicat pentru a lucra pentru președintele Statelor Unite, atât de intens a fost! Verificări de antecedente, referințe, nicio piatră nu a fost lăsată neîntoarsă."


Nimeni nu are voie să o pomenească pe fiica sa

 

 

O altă regulă este aceea de a nu o menționa pe fiica sa, Suri Cruise, și de a nu-i arăta lui Cruise nicio fotografie cu ea.


Cruise ar fi făcut chiar și o cerere către pagina sa oficială de fani după ce i-a contactat, cerându-le să nu mai posteze nicio poză cu Suri Cruise.


Potrivit YourTango, "Managerul paginii, o persoană pe nume Maryanne Carter, ar fi postat: "Voi cere ca nimeni să nu mai posteze nimic cu Suri pe viitor. Suri nu mai face parte din viața lui! Dacă o veți face, voi șterge! Dacă veți continua, voi fi nevoită să vă elimin! Mulțumesc!"


Când a fost întrebată dacă aceasta se referea la noile poze cu Suri sau la toate, persoana a răspuns: "Da ... fără poze! Cererea lui". Nu este confirmat dacă declarația a venit direct de la Cruise însuși. Cu toate acestea, pare posibil ca el să fi făcut această cerere. De la divorțul lui Cruise și al lui Katie Holmes, mulți se întreabă dacă Cruise și Suri mai vorbesc, deoarece Cruise se pare că este înstrăinat de fiica sa.

 


Suzanne Hansen, o dădacă care a lucrat pentru vedetă, a mai afirmat că membrii personalului său ar putea avea de-a face cu faptul că actorul  minte uneori și că se lasă păcălit. "Deci, practic, dacă Cruise se ducea la cameră și spunea cum că nu a avut niciun ajutor pentru a-și crește copiii, noi, dădacele nu puteam spune nimic", a scris ea în cartea sa, You'll Never Nanny in This Town Again.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International


DC Media Group Audience

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Nicolae Drăghici, Românii au talent

Golden Buzz pentru Nicolae Drăghici. A fost cel mai spectaculos număr din istoria Românii au talent

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop cu Daniela Simulescu. Zodiile care vor fi cele mai afectate pe 24 februarie 2024

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"pixel