Top 4 zodii pentru care pun munca mai presus de orice. Mihai Voropchievici: „Pun cariera în fruntea vieții lor”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care pun cariera pe primul loc. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care pun munca înaintea familiei.

Capricorn

Este un carierist convins, hotărât. Ei sunt hotărâți pentru determinarea și ambiția lor. Au dorința puternică de a reuși și pun cariera în fruntea vieții lor. Munca nu este doar un mijloc pentru atingerea unui scop, este chiar o cale spre împlinirea personală și spre succes. Cei mai ambițioși dintre Capricorni sunt foarte disciplinați și au o viziune clară asupra obiectivelor.

Sunt dispuși să depună eforturi mari la muncă, să petreacă ore întregi pentru a termina mai repede proiectele sau să facă sacrificii pentru a urca pe scara carierei. Sunt calități să fie angajați și, totodată, să fie lideri excelenți, dar unii lasă familia în urmă pentru a se ocupa de carieră sau de afacerile lor. Trebuie să rețină faptul că echilibrul este cheia succesului personal. O carieră de succes presupune prea multe sacrificii pentru Capricorn, mai ales dacă are și o familie acasă.

Fecioară

Sunt orientate spre detalii foarte meticuloase, ceea ce le face excepționale în viața profesională. Nativii acestei zodii au abilitate naturală de a organiza și gestiona sarcinile în mod eficient, făcându-i indispensabili la locul de muncă. Devotamentul lor pentru perfecțiune în ceea ce înseamnă muncă îi poate face uneori să pună munca înaintea familiei, pentru a fi promovați, pentru a fi apreciați de șefi, pentru a câștiga mai mult.

Cu toate acestea, uită că timpul acordat muncii răpește din timpul lor valoros pe care îl pot petrece alături de familie. Fecioarele sunt foarte iubitoare și grijulii cu familia lor, dar au tendința de a petrece mai mult timp cu proiectele. Ele se străduiesc să atingă excelența în tot ceea ce fac, ceea ce poate însemna ca viața lor de familie să nu primească atât de multă atenție.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”

Scorpion

E pasionat de muncă în secret. Nu ai spune că nativii Scorpion sunt interesați prea mult de carieră, dar cei mai mulți dintre ei fac orice pentru a ajunge cât mai sus pe un post de conducere. În secret, ei iubesc puterea și, mai ales, le place puterea banului. 

Nativii Scorpion sunt pasionați aproape în tot ceea ce fac, chiar dacă sunt direcți și nu arată acest lucru. Când își propun un obiectiv, ei îl urmăresc cu o concentrare neclintită. Această intensitate se traduce în viața lor profesională prin dedicare și perseverență. Scorpionii pot să devină atât de absorbiți de munca lor încât pot neglija timpul petrecut cu familia.

Berbec

Este un lider puternic şi este semnul ambiţiei şi puterii. Berbecii sunt lideri înnăscuți, care prosperă în medii competitive. Caută mereu noi provocări şi oportunităţi de a dovedi că sunt mai buni decât ceilalți din jur. Le place să fie lăudați și muncesc. Caută soluţii şi fac orice pentru a ajunge pe poziţii superioare. Sunt cei mai ambiţioşi şi nu se tem să-şi asume riscuri și să facă mișcări îndrăznețe pentru a-și atinge obiectivele. Riscul este ceva obișnuit pentru ei, dar succesul le răpește din timpul petrecut cu familia.

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel