Top 5 cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici: „Pune la inimă totul, nu se simte apreciată și respectată”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai ghinioniste cinci zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt cei mai ghinioniști nativi din zodiac.

Fecioara

Este obsedată de control, ceea ce îi aduce ghinion. În loc să se concentreze pe oportunitățile oferite de univers, ei vor să știe totul, să controleze totul. Astfel, ele ratează șanse importante în viața lor. Fecioarele sunt critice, nu se feresc să-i judece pe cei din jur: rude, prieteni apropiați. Astfel mulți dintre nativi vor rămâne singuri toată viața. De asemenea, din cauza spiritului lor critic de care dau dovadă, multe Fecioare nu reușesc să aibă relații de lungă durată.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici arată cele mai orgolioase zodii: Ei au boala că sunt cei mai deștepți, cei mai frumoși, că nu dau greș niciodată

Scorpion

Este un semn ghinionist. Viața lor este haotică. Acest semn de apă pune la inimă totul, nu se simte apreciat și respectat, iar această sensibilitate exagerată îi face să interpreteze situațiile obișnuite ca fiind un ele ghinioniste. Acest lucru duce la o lipsă de încredere în ceilalți și la așteptări negative constante.

Gemeni

Gemenii guvernați de planeta Mercur, simt adesea că întregul univers complotează împotriva lor. Sunt perseverenți și fac tot ce le stă în putere pentru a-și atinge obiectivele, dar uneori stelele par să nu se alinieze pentru ei, ceea ce duce la numeroase blocaje și frustrări în viață.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai geloase zodii. Mihai Voropchievici: „Evitați să le dați motive. Pot izbucni rapid”

Pești

Norocul și ghinionul poate să fie ceva extrem. Pot fi extraordinar de norocoși într-o zi și incredibil de ghinioniști în alta. Uneori pot avea oportunități extraordinare fără niciun pic de efort, iar în alte momente vor fi atât de blocați încât vor vrea doar să-și plângă de milă. Anxietatea lor crescută îi face ultrasensibili. Ei simt că lumea este uneori împotriva lor, dar asta este în mintea lor. 

Balanță

Norocul nu este ceva pe care să poată conta întotdeauna. Nu sunt neapărat ghinioniste, dar nici norocoase. Ele nu se bazează pe noroc și cred că norocul trebuie creat, nu așteptat. Deși sunt asociate cu corectitudinea și dreptatea, Balanțele simt uneori o energie ghinionistă față de ceea ce se întâmplă în general în viața lor și a celor din jurul lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel