Top 5 cele mai vulnerabile și slabe semne zodiacale. Nu știu să își gestioneze emoțiile
Data publicării:
Unii oameni au o mentalitate foarte blândă. Au dificultăți în a-și stăpâni emoțiile și caută sprijin emoțional din partea celorlalți. Au o personalitate foarte vulnerabilă și sunt atât de delicate, încât nu-și pot imagina să treacă printr-o suferință sufletească. Astfel de persoane sunt foarte slabe din punct de vedere mental și nu suportă să fie singure. Astrologia ajută pe cineva să determine aspecte complicate ale personalității lor, analizându-le cu cele douăsprezece semne zodiacale. Prin urmare, aici sunt enumerate semnele zodiacale care sunt susceptibile de a fi foarte vulnerabile și slabe.

Berbec

Uneori nu știu cum să își gestioneze emoțiile. Deoarece sunt foarte impulsivi cu deciziile și acțiunile lor, nu știu cum să acționeze atunci când trebuie să se confrunte cu situații complicate. Deciziile pe care le iau, îi fac să pară foarte slabi.

Rac 

Sunt extrem de sensibili și blânzi când vine vorba de dragoste și de alte emoții puternice. Pot fi foarte vulnerabili atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele față de cei pe care îi iubesc. Dacă cineva le vorbește pe un ton sever, cei din Rac ar putea ceda cu ușurință.

Fecioară

Ei sunt cel mai puțin probabil să fie slabi, dar, în realitate, sunt foarte vulnerabili. Se asigură că par puternici, dar în interior, încearcă doar să își croiască o viață de succes. Se simt foarte răniți atunci când cineva spune lucruri urâte despre ei, dar fac tot posibilul să nu o arate.

Scorpion

Le este foarte frică să își lase emoțiile în aer liber, de teama judecății din partea celorlalți. Scorpionii prezintă o imagine foarte puternică despre ei înșiși, dar, în secret, se simt foarte vulnerabili și le este frică să se confrunte cu emoții intense.

Pești

Adesea sunt considerate a fi cele mai slabe dintre toate semnele. Sunt foarte vulnerabili atunci când vine vorba de acceptarea emoțiilor lor. Fac tot posibilul să-și îmblânzească emoțiile și vulnerabilitățile, dar este o adevărată provocare pentru ei.

Cele mai imature semne zodiacale

Berbec

Sigur că sunt hotărâți, dar asta depinde de ceea ce vor ei și nu de ceea ce are nevoie situația. Accesele lor de furie creează adesea scandal, iar impulsivitatea lor îi bagă în necazuri. Acest semn zodiacal poate fi excesiv de dramatic și nu vrei să fii în preajma lor în acele momente. Sunt adesea considerați copii și uneori le place să se sprijine pe această reputație a lor.

Segetător

Pot avea un comportament sălbatic care intră sub incidența lipsei de încredere și a imaturității și chiar la limita procrastinării. Dacă acest lucru nu era de ajuns, cei din zodia Segetător au obiceiul de a lansa bombe verbale de adevăr care te pot lovi sub centură.

Rac

Ei sunt foarte vulnerabili, iar comportamentul lor poate duce adesea la reacții imature. Sunt renumiți pentru faptul că țin ranchiună și acest lucru duce adesea la jocuri murdare ale minții, manipulare și intrigi.

Gemeni

Natura lor bilaterală rareori îi ajută. Una dintre laturile lor este adesea foarte prostuță și copilăroasă. Oscilează între un copil obraznic și un adult matur. Sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind "răutăcioși" și impulsivi. Și, ca o cireașă de pe tort, acești oameni îi pot face pe oameni să se simtă vinovați dacă nu obțin ceea ce își doresc.

Leu

Adoră reality show-urile, mai ales dacă viața lor devine la fel de dramatică. Le place să alimenteze flăcările și pot fi foarte copilăroși și chiar meschini dacă nu primesc prea multă atenție sau dragoste.

Pești

Chiar dacă, în general, Peștii sunt inteligenți, ei se comportă foarte imaturi atunci când nu obțin ceea ce își doresc. Ei devin foarte inflexibili și încăpățânați; vor continua să îi sâcâie pe oameni până când vor obține ceea ce își doresc. De asemenea, pot fi destul de nepoliticoși cu oamenii atunci când se comportă imatur.

Taur

Ar fi bine să ai grijă cu un Taur, iar dacă acest lucru nu este posibil, fii răbdător și calm. Motivul este că ei nu se mișcă de la decizia odată luată de ei. Sunt încăpățânați ca un bebeluș și se comportă ca un copil imatur.

Vărsător, Capricorn, Scorpion. Balanța și Fecioara sunt suficient de inteligenți pentru a analiza situația înainte de a reacționa sau răspunde impulsiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel