Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile de femei care pot seduce orice bărbat.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile de femei seducătoare.

Berbec

Femeia Berbec va face orice pentru a cuceri bărbatul pe care-l vrea. Flirtează așa cum respiră, motiv pentru care sunt șanse mari să se transforme dintr-o prietenă bună într-o amantă. Mai mult, este și ambițioasă, iar atunci când se simte atrasă de un bărbat nu mai ține cont dacă acesta e căsătorit, are o relație stabilă sau dacă e necăsătorit. De asemenea, femeia Berbec este cunoscută pentru entuziasmul și încrederea sa plină de energie și inițiativă. Nu se teme să lupte pentru ce vrea!

Gemeni

Femeia Gemeni intră în clasamentul femeilor care sunt o amenințare chiar și pentru cele mai sudate cupluri. Este extrem de inventivă, iar atunci când își dorește ceva va obține mai rapid decât nativa din Berbec, fără să se gândească la consecințe. Femeia Gemeni este comunicativă, adaptabilă, are abilitatea de a întreține o conversație interesantă și de a se conecta cu bărbații pe mai multe niveluri. Nativele Gemeni sunt adesea carismatice și prietenoase, iar asta le face foarte atractive și fascinante pentru bărbați.

Scorpion

Nimeni nu poate rezista în fața femeii Scorpion. Este atât de inventivă încât orice plan de cucerire este ca la carte. Este genul de femeie capabilă să despartă orice cuplu, asta din orgoliu sau pentru că vrea ea. E conștientă că iubirea adevărată vine o singură dată în viață. Nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoțional. Femeia Scorpion este cunoscută, de asemenea, pentru pasiunea și misterul ei. Ea poate emana o atracție magnetică, iar bărbații sunt adesea captivați de profunzimea și intensitatea ei. Scorpionii pot să aibă o latură misterioasă cu care atrag curiozitatea și dorința de a o descoperi mai mult.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Săgetător

Femeia Săgetător e o adevărată cuceritoare. Îi place jocul seducției, îi place să tachineze, să jongleze cu sentimentele bărbaților, să-i incite. De aceea, nu are motiv să nu-și testeze puterea de seducție, chiar și pe bărbații mai în vârstă și cu obligații. Femeia Săgetător este aventuroasă și plină de viață. Iubește să exploreze lumea și să aibă experiențe noi. Această dorință de aventură, cât și optimismul ei pot fi contagioase, iar bărbații care împărtășesc aceleași pasiuni cu nativa din Săgetător sunt automat atrași de ea.

Vărsător

Femeia Vărsător adoră să fie admirată de bărbați, chiar dacă aceștia sunt căsătoriți. Nativa din Vărsător este foarte senzuală. Se pliază pe dorințele bărbaților și știe cum să-i incite. Simte că iubirea ei are multe de oferit și nu ezită să fure bărbații din familiile pe care și le-au clădit. Ea face parte din categoria de zodii de femei capabile să despartă orice cuplu și este adesea percepută ca fiind neconvențională și originală. Această individualitate și dorința ei de a se ridica deasupra normelor pot să atragă bărbații care apreciază autenticul și creativitatea acestei native. Ele sunt deschise la idei și experiențe noi, ceea ce poate să fie extrem de atrăgător pentru cei care doresc să descopere ceva diferit, dar nu ieșit din comun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel