TOP CINEMA: Ant-Man and the Wasp: Quantumania, pe primul loc în box-office-ul nord-american
Filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", produs de Disney, a debutat pe primul loc în box-office-ul din Statele Unite şi Canada, obţinând încasări de 118 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii, potrivit datelor preliminare publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations

Cel de-al treilea opus din această saga Marvel a depăşit aşteptările şi ar trebui să obţină unele dintre cele mai mari încasări în box-office-ul din Statele Unite după un debut atât de spectaculos.

"Este o lansare excelentă", a comentat David A. Gross de la Franchise Entertainment Research, în pofida recenziilor proaste şi a ratingurilor "anormal de scăzute" obţinute de acest film.

Cu actorul Paul Rudd în rolul Ant-Man şi cu Evangeline Lilly în cel al personajului Hope Van Dyne, acest film cu supereroi a surclasat peliculele clasate pe locurile următoare.

 Pe locul al doilea s-a menţinut "Avatar 2: The Way of the Water", cu încasări de 7,5 milioane de dolari pe parcursul weekendului trecut, în contextul în care filmul produs de 20th Century Studios a obţinut încasări totale de 2,24 miliarde de dolari la nivel mondial.

 "Puss in Boots: The Last Wish", un film pentru copii derivat din franciza "Shrek", a ocupat locul al treilea, cu încasări de 7,4 milioane de dolari, la nouă săptămâni după lansare.

 Pe locul al patrulea s-a clasat "Magic Mike's Last Dance", regizat de Steven Soderbergh, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. În acest film, al treilea opus din seria dedicată personajului Mike Lane, actorul Channing Tatum joacă rolul unui dansator de striptease pensionar şi cu o inimă mare.

Filmul horror "Knock at the Cabin", produs de Universal Studios şi regizat de un maestru american al thrillerului, cineastul M. Night Shyamalan, ocupă doar locul al cincilea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari, notează Agerpres.

Data: 20 feb 2023, 18:05
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: antman  avatar  cinema  filme  puss in boots 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...