TOP CINEMA. Cele mai urmărite filme ale momentului: 'No Time to Die' s-a instalat pe primul loc în box-office-ul nord-american
Data publicării:
Cel mai recent film din seria "James Bond", "No Time to Die", s-a instalat pe primul loc în box-office-ul nord-american, cu încasări de circa 56 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii, potrivit cifrelor furnizate de firma de specialitate Comscore

Lansarea acestui film, în care actorul Daniel Craig interpretează pentru a cincea şi ultima oară rolul agentului secret 007, a fost amânată de trei ori faţă de data programată iniţial - aprilie 2020 -, întrucât măsurile de lockdown au dus la închiderea cinematografelor din lumea întreagă.

În distribuţia peliculei, cu un buget raportat de peste 250 de milioane de dolari, îi regăsim şi pe Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw şi Naomie Harris.

În afara Statelor Unite şi Canadei, blockbusterul a obţinut încasări de 257 milioane de dolari de la lansarea sa internaţională în urmă cu două săptămâni, totalizând la nivel global 313 milioane de dolari.

Cel mai recent film cu super-eroi, "Venom: Let There Be Carnage", produs de Sony, a ajuns pe locul secund după al doilea weekend de proiecţii, cu încasări de 32 de milioane de dolari, şi un total în box-office-ul nord-american de 141,6 milioane de dolari.

Produsul unei colaborări între Columbia Pictures, Marvel şi Tencent Pictures din China, filmul este o continuare a superproducţiei "Venom", din 2018. Pelicula spune povestea unui jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy, - căruia un parazit extraterestru îi conferă superputeri -, în încercarea sa de a opri un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru.

Locul al treilea revine animaţiei "The Addams Family 2", noile aventuri ale terifiantei familii Adams, cu încasări 10,01 milioane de dolari în weekend şi de 31,14 milioane de dolari după primele 10 zile de proiecţii în America de Nord.


În scădere un loc, filmul cu super-eroi "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" ajunge pe poziţia a patra, cu 4,2 milioane de dolari obţinuţi în al şaselea weekend de proiecţii şi un cumul nord-american la 212,4 milioane de dolari.

Acest lungmetraj, cu o acţiune plasată într-un univers chinez fictiv, marcat de creaturi uriaşe, misticism şi scene de kung-fu, este primul film al studioului Marvel cu o distribuţie dominată de vedete asiatice, în rândul cărora se remarcă actorul canadian de origine chineză Simu Liu.

Tot în coborâre un loc, "The Many Saints Of Newark", o peliculă care prezintă anii de tinereţe ai protagonistului serialului TV "The Sopranos", mafiotul Tony Soprano, ocupă poziţia a cincea, cu încasări de 1,45 de milioane de dolari în al doilea weekend de prezenţă în cinematografe.

În noul film, Michael Gandolfinini, fiul actorului James Gandolfini, decedat în 2013 la vârsta de 51 de ani şi interpret al personajului Tony Soprano, dă viaţă unui Tony Soprano adolescent, care locuia în New Jersey în anii 1960. Intriga peliculei explorează totodată tensiunile din epocă dintre comunităţile italo-americană şi afro-americană din New Jersey, precum şi revoltele din Newark din 1967 şi violenţele poliţieneşti, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: cinema  film  james bond  no time to die  venom- let there be carnage 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel