TOP CINEMA Filmul de acţiune ''Bullet Train'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american
Data publicării:
Filmul de acţiune "Bullet Train" al studiourilor Sony se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american în a doua săptămână în cinematografe, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations

Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto.


Ultimul blockbuster programat pentru această vară, "Bullet Train", cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, a obţinut încasări de 13,4 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend în cinematografe, adică mai puţin de jumătate decât săptămâna trecută, însă aproape dublu comparativ cu cel de-al doilea film din clasament, "DC League of Super-Pets".


Filmul de animaţie, care beneficiază de vocile mai multor vedete, precum Dwayne Johnson şi Kevin Hart, şi care urmăreşte aventurile lui Krypto, câinelui lui Superman, a obţinut încasări de 7,2 milioane de dolari în a treia săptămână de prezenţă în cinematografe.

Pe locul al treilea se clasează filmul "Top Gun: Maverick" după 12 săptămâni de prezenţă în cinematografele nord-americane, cu încasări de 7,1 milioane de dolari.

 

Pe locul al patrulea, "Thor: Love and Thunder", cel mai recent episod din saga zeului scandinav care mânuieşte un ciocan, interpretat de Chris Hemsworth, alături de o distribuţie în care îi regăsim pe Natalie Portman şi Christian Bale, a acumulat 5,3 milioane de dolari în cea de-a şasea săptămână de proiecţii.

Inclasificabilul "Nope" al regizorului Jordan Peele, care oscilează între horror şi SF, ocupă locul al cincilea, cu 5,3 milioane de dolari în cea de-a patra săptămână în cinematografe.


Actorul premiat cu Oscar Daniel Kaluuya joacă rolul unui dresor de cai speriat de apariţia unor fenomene misterioase pe cerul de deasupra fermei sale, însă el şi sora sa (Keke Palmer) sunt împărţiţi între teamă şi dorinţa de a obţine faima prin surprinderea acestor scene pentru reţelele de socializare, notează Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului:   brad pitt  bullet train 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel