Top trei perechi de zodii care nu se pot înțelege la locul de muncă. Mihai Voropchievici: „Această combinație poate crea tensiuni”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a făcut topul perechilor de zodii care nu se pot înțelege la locul de muncă.

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt perechile de zodii carei nu se înţeleg niciodată la serviciu.

Te-ar putea interesa și: Top trei perechi de zodii care sunt total opuse în relație. Mihai Voropchievici: „Aceste diferențe majore vor pune întotdeauna un obstacol în calea lor”

Berbec și Rac

Un exemplu este relația dintre un șef Berbec și un angajat Rac. Berbecii, fiind semn de foc, sunt direcți și energici. Astrele spun că lor le palce să preia conducerea în orice situație, de aceea ajung lideri. Aceste trăsături s-ar putea să nu se potrivească întotdeauna când vin e în competiție cu un angajat Rac. Racii, guvernați de Lună, sunt sensibili și emoționali. Din cauza sensibilității, ei nu se descurcă întotdeauna bine. Această combinație poate crea tensiuni, deoarece un Rac va simți presiunea unui Berbec prea dominant, iar dacă nevoile emoționale nu sunt înțelese, colaborarea poate fi dificilă.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Zodia care încasează sume importante de bani

Fecioară și Săgetător

Un alt exemplu este cel dintre un șef Fecioară și un angajat Săgetător. Fecioarele sunt meticuloase, se așteaptă la niveluri ridicate de precizie și de organizare, însă acest lucru nu se potrivește bine cu natura independentă și spontană a unui Săgetător. Săgetători urăsc micro-managementul pentru care Fecioara poate fi cunoscută. Nativii Fecioară sunt muncitori, preciși și analizează fiecare mic detaliu, iar pentru Săgetătorul este relaxat și lipsit de grijă.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 21 - 27 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Previziuni pentru toate zodiile

Vărsător și Taur

Ultimul exemplu este un șef Vărsător și un angajat Taur. Liderii Vărsător sunt cunoscuți pentru că se mișcă rapid. Au tendința de a schimba lucrurile pe moment și dacă ceva nu funcționează, Vărsătorii vor încerca altceva. Schimbarea este necesară în orice mediu. Pe de altă parte, Taurii urăsc schimbarea. Ei au metodele lor, genul lor de a fi și ritmicitatea lor. Preferă stabilitatea și predictibilitatea, motiv pentru care schimbările bruște îi pot frustra. Vărsătorii se simt jigniți când sunt întrebați în legătură cu ceva ce explică ei. Au senzația că toți trebuie să fie la fel de deștepți și rapizi în gândire ca ei. Vărsătorul se simte provocat intelectual, iar asta îl face să obțină control asupra situației prin toate mijloacele necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel