Top trei perechi de zodii care sunt total opuse în relație. Mihai Voropchievici: „Aceste diferențe majore vor pune întotdeauna un obstacol în calea lor”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a făcut topul perechilor de zodii care trăiesc un șir nesfârșit de drame.  

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt perechile de zodii care sunt total opuse în relație. Potrivit cunoscutului numerolog, sunt oameni cu care nu poți să fii pe aceeași lungime de undă sau oameni pe care nu îi accepți, nu îi suporți în jurul tău. Chiar dacă relația poate părea perfectă, sunt oameni opuși pentru a fi împreună.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Berbec cu Rac

Berbecii sunt îndrăzneți, aventuroși, sinceri, conduși de Marte. Această planetă îl face agresiv, pasional și dominator pe Berbec. La capătul opus, Racul este condus de Lună. Luna permite Racului să fie grijuliu, paznic, emoțional, aproape ca și cum ar fi mama zodiacului. Opușii se pot atrage, dar nu în cazul Berbecului cu Racul.

Racii și Berbecii sunt atât de opuși încât aceste diferențe majore vor pune întotdeauna un obstacol în calea lor către orice tip de relație, fie profesională, fie amoroasă. Modul în care aceste două semne comunică, unul fiind contondent și neclintit, adică Berbecul, iar celălalt este mult prea sensibil și ușor de temperat, nu le va permite să ajungă niciodată la un grad de înțelegere și să formeze un cuplu armonic.

Te-ar putea interesa și: Luna Plină pe 17 octombrie - horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare

Gemeni cu Sorpion

Gemenii, conduși de Mercur, sunt extrovertiți și prosperă prin socializare. Opusul Geamănului este Scorpionul care este condus de Pluto. E mai secretos, mai intens, mai închis.

Scorpionii pot să se simtă extrem de geloși că Gemenii se pot amesteca în discuție cu toată lumea, cu toți care intră în contact. Asta pentru că un Scorpion este incapabil să lase vreodată garda jos suficient de mult pentru a avea o conversație profundă cu oricine sau orice necunoscut.

Aceste două tipuri de personalități se vor ciocni toată viață. Gemenii se vor simți închiși, iar Scorpionii vor dezvolta resentimente față de partenerii lor. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Previziuni pentru toate zodiile

Săgetător cu Taur

Jupiter, planeta dominantă a Săgetătorului, este ceea ce le dă sentimentul de aventură și o nevoie profundă de călătorie. Taurii, care sunt guvernați de Venus, tind să fie stabili, să nu fie foarte confortabili cu orice tip de schimbare. Săgetătorul caută aventură și vrea să călătorească. Programele sale sunt neregulate și iau o mulțime de decizii pe moment, spontane.

Acest lucru îl va înnebuni pe Taur, care este ordonat și nu poate anticipa niciodată mișcările unui Săgetător sau nici măcar nu poate planifica pentru el. Săgetătorul dorește să fie dominat potrivit colectivelor, dar Taurul nu trebuie să fie atât de posesiv și să-l lase pe Săgetător să obțină și el ce își dorește, dar cine poate să domine un Taur? Mai sunt și rarități, un Taur cu ascendent în Săgetător. Acesta este un cuplu grozav, dar este foarte rar, aproximativ 1%.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto


Cipru - România, Liga Naţiunilor. Livetext de la 21:45

România înfruntă Cipru în al treilea meci din Liga...



Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...

pixel