Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile ce nu întâmpină aproape niciodată probleme în viață, reușind să treacă cu brio peste orice obstacol.

Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, unde a făcut topul celor mai puternice zodii. Deși par sensibile, acestea sunt, de fapt, extrem de ambițioase și de determinate să obțină ceea ce-și doresc. Persoanele din jur se pot chinui extrem de mult să obțină informații cu privire la viața lor personală, pe care acești nativi nu sunt dispuși să le împărtășească aproape cu nimeni. Chiar dacă sunt considerate a fi ceva mai introvertite, aceste zodii au o putere emoțională extrem de mare și reușesc să treacă singure peste obstacole, neavând nevoie de niciun fel de susținere. 

 

Scorpion

Una dintre cele mai puternice zodii este Scorpionul. Deși par sensibili, Scorpionii au o forță lăuntrică extraordinară, deoarece reușesc să treacă singuri peste orice obstacol, fără ajutorul nimănui. Țin foarte multe lucruri în ei, nu se deschid, sunt mai introvertiți. Reușesc să-și ascundă emoțiile foarte bine, iar nimeni din jur, nici măcar familia sau prietenii nu-și pot da seama când trec prin momente dificile. Au o putere de nedescris, iar nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru, indiferent cât de greu este obstacolul.

Taur

În viață, nativii Taur trec prin foarte multe lucruri. Au  multe încercări, au foarte multe obstacole de depășit și se descurcă, la fel ca Scorpionul, singuri, fără ajutorul celor din jur. Nu vorbesc despre problemele pe care le au, ci preferă să țină totul în ei ascuns, iar singurele persoane cu care vorbesc sunt prietenii și câțiva membrii ai familiei. Aceștia au o ambiție atât de mare, pentru că ei doresc neapărat să fie oameni de succes și să reușească să depășească cu brio toate obstacolele pe care le întâmpină. La fel ca Scorpionii, vor să fie autorii sau artizanii propriului lor succes.

Săgetător

Săgetătorii au o putere emoțională fantastică. Pot face tot ceea ce își doresc. Pot muta munții din loc și, indiferent de ce se întâmplă, niciodată nu se dau bătuți. Reușesc să materializeze tot ceea ce își propun, iar nimeni și nimic nu îi poate opri din a-și îndeplini obiectivele. Nativii din zodia Săgetător sunt în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visele și își apără persoanele apropiate cum puține zodii o pot face. Prin excelență, Săgetătorul este zodia protejată de Divinitate.

Capricorn

Capricornii au o putere fantastic de mare. Au foarte mult autocontrol, pe toate planurile, iar viața lor nu se transformă niciodată în haos, indiferent la ce proces ar fi condus o situație. Nu se lasă niciodată conduși de restricții. Pune-i o restricție  Capricornului și ti-ar strica peretele. De regulă, Capricornii sunt oamenii care ceea ce au spus, au făcut și ceea ce fac, fac în conformitate cu ceea ce spun și gândesc. Deci, sunt oameni atât de conformiști, analiști și de multe ori poți să zici că sunt încăpățânați, dar este perseverență. A persevera e diavolesc, dar e cu reușită.

Berbec

Încăpățânarea Berbecilor, de cele mai multe ori, vine dintr-o putere lăuntrică foarte mare. Aceștia au obiective și niște standarde foarte bine stabilite și nu vor renunța la ele pentru nimeni și pentru nimic în lume. Pot realiza tot ceea ce își propun și pot depăși orice obstacol, deoarece au o putere foarte mare, ce nu poate fi contestată și pe care știu să o pună în valoare pentru a obține succesul sau rezultatul scontat.

Leu

Nativii zodiei Leu reușesc să se bazeze întotdeauna pe rațiune și nu își ascultă foarte des sentimentele  Aceștia au un obiectiv foarte bine stabilit și merg către atingerea lui, indiferent de obstacolele care se ivesc pe parcurs și pe care le depășesc întotdeauna cu brio. Știu foarte bine ce trebuie să facă pentru a ajunge unde își doresc și nu lasă pe nimeni să le strice planul.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mihai voropchievici  puternice  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...