Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
Data actualizării:
Data publicării:
Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre topul zodiilor care formează cuplul perfect cu nativi din aceeași zodie.

Zodia Berbec

Să luăm zodia Berbec, care este cunoscută pentru îndrăzneala, pasiunea și spirit de aventură. Când vine vorba despre compatibilitatea în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, respectiv Leu și Săgetător. Aceste două dinamici împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiențe noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu doar a ta! Și asta contează foarte mult! Dar partenerul ideal pentru Berbec va fi un nativ tot din zodia Berbec. Nimeni nu îi va oferi Berbecului atenția, pasiunea și dragostea nemărginită de aventură și de care are nevoie decât tot un nativ din aceeași zodie.

Zodia Taur

Zodia Taurului este o zodie de pământ. Taurul are picioare pe pământ și rațiunea limpede. În dragoste el caută stabilitate, siguranță, dar și plăceri senzuale rafinate. Cele mai bune relații de dragoste din viața lui le poate avea cu nativii din Fecioară, tot o zodie de pământ, iubitoare de frumos, de ordine, de stabilitate și de lucruri fine. Dar ideal ar fi sau partenerul/partenera ideală pentru Taur va fi tot un nativ din zodia Taur. O astfel de pereche se construiește pe o fundație de loialitate, fiabilitate și valori comune. Împreună, cei doi nativi din zodia Taur, creează o legătură aproape simbiotică și statornică, ce rezistă probei timpului. 

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Versatilul semn de aer al Gemenilor este atras de oameni inteligenți, cu care poate comunica deschis și în mod direct. Partenerii cei mai buni sunt semnele de aer pentru Gemeni, care sunt celelalte două zodii, respectiv Balanța și Vărsătorul. Aceste relații sunt caracterizate de dezbateri pline de viață, curiozitate nesfârșită și o dragoste împărtășită pentru socializare și explorarea de idei noi. Însă pasiunea deplină, fericirea și magia în dragoste le va simți nativul geamăn întotdeauna lângă un alt nativ din zodia Gemeni, aceeași capacitate și pregătire intelectuală. Doi nativi din Gemeni au același stil de viață, cu aceeași pregătire, cariere similare. Vor fi uniți pe viață de iubirea lor și se vor susține ca doi prieteni, la cataramă, iubindu-se cu pasiune.

Video cu celelalte zodii

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel