Topul zodiilor NOROCOASE. S-au născut sub planeta succesului
Data publicării:
Trei semne zodicale au norocul scris în stele. Planeta Jupiter le garantează succesul în viață.

Când vine vorba de "noroc" și de zodiac, există un mare jucător la care trebuie să fim mereu atenți: Jupiter. Această planetă gigantică întruchipează totul despre noroc. Când interpretezi harta astrologică a unei persoane, trebuie observat  plasamentul lui Jupiter pentru a avea o perspectivă asupra cât de norocoși sunt și sursa norocului lor. De exemplu, dacă Jupiter natal al cuiva aterizează în semnul Gemenilor, am putea presupune/intui că norocul său va veni din faptul că este sociabil și extrovertit.


Pentru că el controlează norocul cosmic, Jupiter se reflectă în fiecare dintre aceste trei semne norocoase. Primul semn pe care l-am ales ca fiind cel mai norocos este direct guvernat de Jupiter. Al doilea cel mai norocos semn a fost cândva guvernat de Jupiter, dar acum îl revendică pe Neptun ca planetă natală. Iar ultimul  semn norocos ajută la exaltarea lui Jupiter - puțin mai multe despre asta mai jos.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Nu uitați - doar pentru că semnul dvs. nu apare pe această listă, nu înseamnă că nu sunteți binecuvântat cu noroc. Noi nu suntem doar semnele noastre solare - avem influența tuturor celorlalte planete din harta noastră.

Sugestie: dacă Jupiter-ul tău natal cade în oricare dintre aceste semne.... ești un norocos!

 


Săgetător

Săgetătorul este CEL mai norocos semn din zodiac.  Ei sunt rătăcitorii și aventurierii stereotipici ai celor douăsprezece semne și au mare noroc să își prindă zborurile exact la timp sau să își găsească un partener de călătorie la prima ocazie.

Săgetătorul este un semn mutabil, ceea ce înseamnă că știe să se lase dus de val, dar are și un impuls serios, ceea ce ajută la alimentarea norocului. Săgetătorii nu lasă pur și simplu norocul să vină la ei - ei muncesc pentru el.

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Pești 

Peștii trebuie să fie al doilea cel mai norocos semn din zodiac - și în secret au ceva în comun cu Săgetătorul. În timp ce mulți astrologi moderni cred că Neptun guvernează Peștii, astrologii antici credeau că Jupiter guvernează acest semn.

Din cauza acestei influențe jupiteriane, Peștii sunt persoane norocoase, la fel ca Săgetătorii. Spre deosebire de Săgetător, însă, Peștii nu se folosesc de forță pentru a aduna norocul. Mai degrabă, ei își folosesc intuiția pentru a atrage valurile norocului.

 


Rac

Racul este semnul zodiacal cu cea mai proastă reputație. Și-au dezvoltat (pe nedrept) reputația de a fi niște oameni plângăcioși. În timp ce racuu  pot avea atașamente puternice față de confort și casă, ei sunt, de asemenea, foarte buni la manifestarea abundenței și la a face ca norocul să se întâmple!

Natura lor cardinală le dă impuls, iar intuiția lor le dă direcția. Pentru un plus de noroc, prietenul nostru Jupiter este exaltat în semnul Racului, ceea ce înseamnă că energia lui Jupiter rezonează cu energia Racului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: Jupiter  noroc  pesti  rac  sagetator  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel