Topul zodiilor NOROCOASE. S-au născut sub planeta succesului
Trei semne zodicale au norocul scris în stele. Planeta Jupiter le garantează succesul în viață.

Când vine vorba de "noroc" și de zodiac, există un mare jucător la care trebuie să fim mereu atenți: Jupiter. Această planetă gigantică întruchipează totul despre noroc. Când interpretezi harta astrologică a unei persoane, trebuie observat  plasamentul lui Jupiter pentru a avea o perspectivă asupra cât de norocoși sunt și sursa norocului lor. De exemplu, dacă Jupiter natal al cuiva aterizează în semnul Gemenilor, am putea presupune/intui că norocul său va veni din faptul că este sociabil și extrovertit.


Pentru că el controlează norocul cosmic, Jupiter se reflectă în fiecare dintre aceste trei semne norocoase. Primul semn pe care l-am ales ca fiind cel mai norocos este direct guvernat de Jupiter. Al doilea cel mai norocos semn a fost cândva guvernat de Jupiter, dar acum îl revendică pe Neptun ca planetă natală. Iar ultimul  semn norocos ajută la exaltarea lui Jupiter - puțin mai multe despre asta mai jos.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Nu uitați - doar pentru că semnul dvs. nu apare pe această listă, nu înseamnă că nu sunteți binecuvântat cu noroc. Noi nu suntem doar semnele noastre solare - avem influența tuturor celorlalte planete din harta noastră.

Sugestie: dacă Jupiter-ul tău natal cade în oricare dintre aceste semne.... ești un norocos!

 


Săgetător

Săgetătorul este CEL mai norocos semn din zodiac.  Ei sunt rătăcitorii și aventurierii stereotipici ai celor douăsprezece semne și au mare noroc să își prindă zborurile exact la timp sau să își găsească un partener de călătorie la prima ocazie.

Săgetătorul este un semn mutabil, ceea ce înseamnă că știe să se lase dus de val, dar are și un impuls serios, ceea ce ajută la alimentarea norocului. Săgetătorii nu lasă pur și simplu norocul să vină la ei - ei muncesc pentru el.

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Pești 

Peștii trebuie să fie al doilea cel mai norocos semn din zodiac - și în secret au ceva în comun cu Săgetătorul. În timp ce mulți astrologi moderni cred că Neptun guvernează Peștii, astrologii antici credeau că Jupiter guvernează acest semn.

Din cauza acestei influențe jupiteriane, Peștii sunt persoane norocoase, la fel ca Săgetătorii. Spre deosebire de Săgetător, însă, Peștii nu se folosesc de forță pentru a aduna norocul. Mai degrabă, ei își folosesc intuiția pentru a atrage valurile norocului.

 


Rac

Racul este semnul zodiacal cu cea mai proastă reputație. Și-au dezvoltat (pe nedrept) reputația de a fi niște oameni plângăcioși. În timp ce racuu  pot avea atașamente puternice față de confort și casă, ei sunt, de asemenea, foarte buni la manifestarea abundenței și la a face ca norocul să se întâmple!

Natura lor cardinală le dă impuls, iar intuiția lor le dă direcția. Pentru un plus de noroc, prietenul nostru Jupiter este exaltat în semnul Racului, ceea ce înseamnă că energia lui Jupiter rezonează cu energia Racului. 

 

Data: 07 oct 2022, 20:09
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: Jupiter  noroc  pesti  rac  sagetator  zodii 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...