Topul zodiilor NOROCOASE. S-au născut sub planeta succesului
Trei semne zodicale au norocul scris în stele. Planeta Jupiter le garantează succesul în viață.

Când vine vorba de "noroc" și de zodiac, există un mare jucător la care trebuie să fim mereu atenți: Jupiter. Această planetă gigantică întruchipează totul despre noroc. Când interpretezi harta astrologică a unei persoane, trebuie observat  plasamentul lui Jupiter pentru a avea o perspectivă asupra cât de norocoși sunt și sursa norocului lor. De exemplu, dacă Jupiter natal al cuiva aterizează în semnul Gemenilor, am putea presupune/intui că norocul său va veni din faptul că este sociabil și extrovertit.


Pentru că el controlează norocul cosmic, Jupiter se reflectă în fiecare dintre aceste trei semne norocoase. Primul semn pe care l-am ales ca fiind cel mai norocos este direct guvernat de Jupiter. Al doilea cel mai norocos semn a fost cândva guvernat de Jupiter, dar acum îl revendică pe Neptun ca planetă natală. Iar ultimul  semn norocos ajută la exaltarea lui Jupiter - puțin mai multe despre asta mai jos.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Nu uitați - doar pentru că semnul dvs. nu apare pe această listă, nu înseamnă că nu sunteți binecuvântat cu noroc. Noi nu suntem doar semnele noastre solare - avem influența tuturor celorlalte planete din harta noastră.

Sugestie: dacă Jupiter-ul tău natal cade în oricare dintre aceste semne.... ești un norocos!

 


Săgetător

Săgetătorul este CEL mai norocos semn din zodiac.  Ei sunt rătăcitorii și aventurierii stereotipici ai celor douăsprezece semne și au mare noroc să își prindă zborurile exact la timp sau să își găsească un partener de călătorie la prima ocazie.

Săgetătorul este un semn mutabil, ceea ce înseamnă că știe să se lase dus de val, dar are și un impuls serios, ceea ce ajută la alimentarea norocului. Săgetătorii nu lasă pur și simplu norocul să vină la ei - ei muncesc pentru el.

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Pești 

Peștii trebuie să fie al doilea cel mai norocos semn din zodiac - și în secret au ceva în comun cu Săgetătorul. În timp ce mulți astrologi moderni cred că Neptun guvernează Peștii, astrologii antici credeau că Jupiter guvernează acest semn.

Din cauza acestei influențe jupiteriane, Peștii sunt persoane norocoase, la fel ca Săgetătorii. Spre deosebire de Săgetător, însă, Peștii nu se folosesc de forță pentru a aduna norocul. Mai degrabă, ei își folosesc intuiția pentru a atrage valurile norocului.

 


Rac

Racul este semnul zodiacal cu cea mai proastă reputație. Și-au dezvoltat (pe nedrept) reputația de a fi niște oameni plângăcioși. În timp ce racuu  pot avea atașamente puternice față de confort și casă, ei sunt, de asemenea, foarte buni la manifestarea abundenței și la a face ca norocul să se întâmple!

Natura lor cardinală le dă impuls, iar intuiția lor le dă direcția. Pentru un plus de noroc, prietenul nostru Jupiter este exaltat în semnul Racului, ceea ce înseamnă că energia lui Jupiter rezonează cu energia Racului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 07 oct 2022, 20:09

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Sursa foto: unsplash, autor Jan Huber

Când se văruiesc pomii? Secretul pe care îl ştiu doar experţii în grădinărit

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Facebook

Ce dietă ține Mihaela Bilic: „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile mele”. Secretul inedit prin care se menține în formă