Tora Vasilescu, revoltată, din cauza facturilor la curent: „Să le fie rușine”. Cât a avut de plătit actrița
Data publicării:
Tora Vasilescu a primit o factură uriasă la curent.

Tora Vasilescu intră în rândul persoanelor publice care s-au arătat a fi extrem de afectate de facturile uriașe care le-au venit în ultima vreme la curent. Actrița este revoltată pe firma care generează energie electrică și spune că nu are deloc empatie față de oamenii de rând. Marea artistă s-a arătat a fi cu atât mai nervoasă cu cât consideră că generația sa este cea care a clădit România, motiv pentru care nu merită să fie tratată așa. În final, Tora Vasilescu a dezvăluit și despre ce sumă este vorba.

"Când am văzut ce factură îmi vine. E rușinos. Generația părinților noștri, generația mea, au clădit România asta. Ne-au dat niște pensii de rușine și acum să le fie rușine la ăștia de au făcut asemenea socoteli să vină niște prețuri exorbitante. Nu au puțină empatie față de oamenii ăștia, de părinți, de bunici, de noi ... Ultima factură pe două luni, mi-a venit 70 de milione. Curentul deocamdată.", a declarat Tora Vasilescu la Antena Stars.

Mugur Mihăescu: În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță

Nici Mugur Mihăescu nu a trecut cu vederea acest subiect care nu mai dă pace românilor de ceva vreme și s-a arătat a fi extrem de supărat pe situație. Mai mult, acesta aduce acuzații grave sistemului actual, care tratează poporul ca pe niște „scalvi”. De vină este pandemia, consideră el. 

”Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi.

Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a declarat actorul pentru Antena 3.

Dorian Popa, măsuri drastice după ce a plătit o factură de peste 8000 de lei: „Urmează vremuri grele, ăsta e doar începutul”

Oana Roman se gândește să-și vândă casa, din cauza cheltuielilor prea mari

Oana Roman a abordat și ea acest subiect delicat, spunând faptul că a primit facturi la curent chiar de trei ori mai mari, decât ar fi trebuit să fie în realitate. În acest sens, vedeta a luat măsura drastică de a-și pune casa la vânzare, pentru a se muta într-o locuință mai mică.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.

Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a declarat Oana Roman, potrivit Fanatik.

Adi de la Vâlcea, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent: "Eu din luna aprilie m-am debranșat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: energie electrica  facturi  revoltata  tora vasilescu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel