„Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei”. Ioana Dichiseanu sare în apărarea artistei: „Țin să o felicit”
Data actualizării:
Data publicării:
Declarațiile Deliei despre motivul pentru care nu își dorește copil au creat o adevărată controversă. În timp ce mulți au blamat-o pe artistă pentru decizie, unele vedete au sărit în apărarea ei, felicitând-o pentru modul în care gândește.

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist Ion Dichiseanu, sare în apărarea Deliei și nu doar că o felicită pe cântăreață, dar vine și cu câteva argumente prin care își susține punctul de vedere. 

„Văd că tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal că fiecare să facă ce își dorește cu viață să , atâta timp cât nu lezează viață altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL! De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil ( fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială , cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și... bravo ei”, a transmis Ioana Dichiseanu pe Facebook.

„A face un copil este un gest egoist”. Mircea Badea, reacție după ce Delia a spus că nu vrea să devină mamă

Declarațiile Deliei care au stârnit controverse

 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original - Bubulet4


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  Delia  ioana dichiseanu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel