Tradiții de Crăciun în familia Regală a Marii Britanii. Unde vor petrece sărbătorile Regele Charles și Prințul William
Familia Regală a Marii Britanii va petrece anul acesta sărbătorile de iarnă la Sandringham, îndrăgita reședință privată a Reginei Elisabeta a II-a.

‘’Majestățile lor Regele și Regina Consoartă însoțiți de ceilalți membri ai familiei regale vor participa la slujba de dimineață în ziua de Crăciun, la Biserica Sandringham, duminică, 25 decembrie 2022”, a anunțat Palatul Buckingham.

Deși familia regală sărbătorește primul Crăciun de la moartea regretatului monarh, Regele Charles va aduce un omagiu mamei sale prin practicarea uneia dintre cele mai îndrăgite tradiții de către Majestatea Sa.

De-a lungul anilor, Regina Elisabeta a II-a  petrecea Crăciunul la Sandringham, frumoasa sa reședință din Norfolk. De asemenea, obișnuia să organizeze în fiecare an o cină pentru persoanele apropiate. Regina Elisabeta rămânea la Sandringham până la comemorarea morții tatălui său, Regele George al VI-lea, informează People. 

 

Din cauza pandemiei COVID-19, familia regală a petrecut sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor în ultimii ani. În 2020, membrii familiei nu au putut petrecere Crăciunul împreună, iar din păcate acesta a reprezentat  și anul în care Majestatea Sa l-a petrecut alături de Prințul Philip. În 2021, Regina Elisabeta a fost vizitată la Castelul Windsor de către Regele Charles și Camilla, după ce planurile de a merge la Sandringham au fost anulate din cauza creșterii cazurilor de coronavirus, transmite People. 

 

De asemenea, pentru a păstra tradiția, printre invitații care vor petrecere sărbătorile de iarnă la Sandringham se numără Prințul Andrew, Prințesa Anne, Prințul Edward și familiile acestora, dar și Prințul William alături de Kate Middleton și cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt așteptați să se alăture familiei pentru sărbătorirea Crăciunului, notează Vanity Fair. 

 

În fiecare an de Crăciun, familia regală merge la Biserica Sf. Maria Magdalena unde participă la slujbă, iar mai apoi revin la Sandringham pentru a se bucura de masa festivă, conform Daily Mail. 

Anul acesta, Regele Charles va înregistra prima sa emisiune de Crăciun, o tradiție de sărbătoare, pe care familia o urmărește la ora locală 15.00, în timpul căreia este așteptat să reflecteze asupra pierderii mamei sale.

 

Data: 21 dec 2022, 14:26 Gabriela Ungureanu
Categorie: International
Tagurile articolului: craciun  familia regala  regele charles 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...