Tradițiile pe care Anca Ciota le respectă de Crăciun. Care este cea mai arzătoare dorință a vedetei, în prag de sărbători: „În fiecare an mă gândesc...”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Anca Ciota a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum va petrece Crăciunul, dar și ce dorință are în preajma sărbătorilor. 

1. Cum te găsim în acest final de an?

Anca Ciota: Agitată și mereu pe fugă. Dar asta e un lucru bun. Alerg mereu între jobul de la Kanal D, proiectele și filmările pentru online și familie.

 

2. Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Anca Ciota: Anul 2023 m-a surprins cu multe premiere. Au fost primii pașii ai lui Liam, primele lui cuvinte, a împlinit un an. A văzut pentru prima dată marea, muntele. Cea mai mare provocare a fost să lipsesc cat mai puțin posibil de acasă și, în același timp, să îmi duc la sfârșit toate proiectele.

 

3. Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Anca Ciota: Îmi doresc să dorm mai mult. Si nu este o glumă! De 1 an și 6 luni somnul meu nu prea mai e ce a fost. Planul meu pentru 2023 este sa călătoresc și îmi doresc să pot să dezvolt cat mai multe lucruri la care mă gândesc de ceva timp, dar veți afla mai multe la momentul potrivit mai multe.

 

4. Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Anca Ciota: Aș vrea să o premiez pe mama mea! Ea ne ajută cu Liam și s-a mutat de la Deva, aici, cu noi, ca să stea cu cel mic. Este un ajutor enorm și fără ea nu aș fi reușit să îmi continui jobul și proiectele.

 

5. I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Anca Ciota: În fiecare an mă gândesc ce îmi doresc de la Moșul și de ceva ani încoace îi cer doar sănătate și liniște. Acum, ca îl avem pe Liam, o să trăim și mai frumos magia Sărbătorilor și o să scriem multe scrisori de acum încolo pentru Moș Crăciun.

 

6. Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Anca Ciota: Sunt foarte conservatoare în ceea ce privește Craciunul. Îmi place să fiu mereu acasă, alături de familie, cu masa plină de bucate tradiționale. În seara de Ajun cântăm colinde și deschidem cadourile, iar în dimineața de Crăciun mergem la biserică, apoi luăm masa împreună.

 

7. Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Anca Ciota: Mă gândesc mereu la bunicii mei. Îmi lipsesc și mi-aș dori enorm să mai petrecem un Crăciun împreună și să îl cunoască pe Liam.

 

8. Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Anca Ciota: Craciunul copilăriei era la bunici, la țară, cu multă zăpadă și colinde. Respectăm toate tradițiile și eram împreună cu toții: bunici, unchi, mătuși, verișori. Îmi lipsește foarte mult inocența pe care o aveam atunci și cum îl așteptam cu emoție pe Moșul. Am păstrat obiceiul de a colinda și de a merge la biserică în prima zi de Crăciun. Îmi doresc să îi transmit și fiului meu aceste tradiții și să nu pierdem niciodată esența acestei Sărbători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel