Tragedia pe care era să o comită Irinel Columbeanu: „Am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”
Data publicării:
Irinel Columbeanu a povestit un episod tragic din viața sa.

Irinel Columbeanu este una dintre vedetele consacrate din România. El a fost cunoscut pentru imperiul de afaceri pe care l-a deținut. Mai apoi, faima lui a continuat prin mariajul cu Monica Gabor, fosta sa soție, de care a divorțat și cu care are o fetiță la vârsta adolescenței, Irinuca Columbeanu. Între timp, Monica Gabor, și ea o prezență foarte cunoscută în media românească, a plecat în State, acolo unde trăiește alături de perechea sa, afaceristul Mr. Pink.

Cu toate acestea, și Irinuca i-a urmat cursul, stabilindu-se în America. Recent, Irinel a reușit să cumpere un bilet dus-întors spre SUA pentru a se revedea cu fiica sa pe care nu a mai văzut-o de ani de zile. 

De asemenea, fostul afacerist, care la un moment dat a avut averea evaluată la 60 de milioane de dolari, a reușit să piardă tot, iar acum trăiește o viață modestă, cel puțin din prisma aparențelor.

A făcut ceva oribil

Totodată, cu ocazia unei declarații, fostul afacerist a dezvăluit un episod mai negru din viața sa, mai exact din perioada liceului. Acesta mărturisește cum a ținut suspendată o colegă, pe geam.

„Cea mai oribilă năzbâtie pe care am făcut-o a fost la adresa unei colege. Colega mea se numea Diana, am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz. Ceva oribil. Nu sfătuiesc pe nimeni să încerce acest lucru. Ș eu atunci am fost destul de speriat așa de ceea ce se putea întâmpla. Bineînțeles, am fost chemat de doamna directoare. Chiar și tatăl meu a fost convocat la cancelarie din pricina acelui lucru pe care l-am făcut. Pe vreme aceea, nu prea erau chemați așa părinții la școală, cu una, cu două”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

S-a revăzut cu fiica sa

În ceea ce privește perspectiva vedetei față de fiica sa, nu are decât cuvinte de laudă, iar revederea nu i-a putut produce decât fericire.

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie.”, a declarat Irinel Columbenu, potrivit libertatea.ro.

Este impresionat de fiica sa

Acesta a fost profund impresionat de schimbarea fiicei sale.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

 

Vezi și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, după 5 ani: „Am fost foarte impresionat să constat că..” Ce a observat schimbat la Irina

Vezi și: Irinel Columbeanu a plecat în State, să-și viziteze fiica. Cine i-ar fi plătit biletul de avion

Vezi și: Irinel Columbeanu rupe tăcerea cu privire la noua parteneră. Cum arată femeia de afaceri care i-a răpit inima fostului milionar, la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”

Vezi și: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 60 de milioane: „Ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: irinel columbeanu  irinuca columbeanu  monica gabor  sua  vizita 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”




pixel