Transformarea uimitoare a concurenților de la Survivor All Stars, înainte de unificare. Fetele s-au machiat și s-au coafat, iar băieții s-au tuns și s-au bărbierit
Data publicării:
În ediția din această seară are loc unificarea echipelor, iar cu această ocazie, concurenții a avut parte de o transformare uimitoare. Fetele s-au machiat și s-au coafat, iar băieții s-au tuns și s-au bărbierit.

După trei luni petrecute în jungla Dominicană, concurenții de la Survivor All Stars au avut parte de o zi cu totul specială: o zi dedicată frumuseții! Cu ocazia unificării echipelor, fetele s-au bucurat de sesiuni de machiaj și coafură, în timp ce băieții s-au tuns și s-au bărbierit. Bucuria a fost de nedescris. Concurenții s-au putut admira în oglindă pentru prima dată după mult timp.

Zanni: Mi-am văzut locul în dreapta lui TJ Miles. Abia așteptam să pun mâna pe o mașină de tuns să mă tund. La mine durează 2-3 minute. Mai mult am stat să finisez, că mă plictiseam. Ceilalți au stat pe scaune mult mai mult timp. (...) Ana, e bine? 

Ana Porgras: Wow, wow. E bine, dar e wow.

Zanni: Mă simt foarte bine, mă simt ușor, mă simt fresh. Simt cum adie vântul, simt căldura pe chelie. Mă simt mult mai prezent, mult mai curat și mai bărbat. Abia aștept să văd toate fetele, abia aștept să ajung în punctul în care să pot face un top care e mai frumoasă. Abia aștept să mă îmbrac și eu, să fiu în hainele mele.

Ștefania Stănilă: Sincer, în momentul de față chiar mă simt ca o adevărată prințesă.

Ana Pal: Mi-a plăcut. A fost prima oară când m-a machiat cineva. De obicei mă machiez singură acasă.

Ștefania Ștefan: Mă simt frumoasă, mi-a crescut părul. L-am ținut împletit pentru a-l proteja de soare, iar acum e lung și frumos. Mă bucur enorm.

Alexandra Duli: Nu-mi vine să cred, mă simt ca o prințesă în acest moment, frumoasă, machiată, aranjată, mi s-a făcut și coafura foarte frumos. Mă simt foarte bine.

Te-ar putea interesa și: Concurenții de la Survivor All Stars, primul duș după trei luni în Republica Dominicană. Gesturi tandre între Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli

Faimoșii și Războinicii au avut parte de o transformare uimitoare

Concurenții au avut parte de o transformare uimitoare, iar fetele au atras toate privirile cu ținutele lor. Faimoasele și Războinicele au îmbrăcat pentru prima oară rochii elegante la Survivor All Stars, s-au machiat și au purtat pantofi cu toc. Tot în ediția din această seară, concurenții au avut parte de o petrecere, unde au dansat și s-au distrat.

Iancu Sterp: Acest moment al unificării este unul foarte frumos. I-am văzut pe Faimoși și Faimoase aranjate. Ne-au scos cu mintea din Survivor și ne-au dus cu mintea la normalitate. 

TJ Miles: Când i-am văzut pe Războinici nu i-am recunoscut. L-am văzut pe Robert și a trebuit să mă uit mai bine la el. Era aranjat, Iancu zici că era Antonio Banderas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel