Tranzitul lui Pluto în Vărsător de pe 23 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile
Perioada 23 martie - 11 iunie va fi marcată de tranzitul lui Pluto în Vărsător. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

La 23 martie, are loc ingresul în Vărsător. Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic, care are loc în luna martie! 

Trebuie să știi că va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Însă, putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va veni în următorii 20 de ani. Și este foarte important! Chiar dacă vom fi martorii unui tranzit scurt, care va avea loc între 23 martie și 11 iunie.

Totodată, dacă ești un nativ care are la primul grad planete personale, ca Soarele, Luna, Venus, Marte sau Mercur, poți să resimți din plin acest aspect astrologic, la nivel personal.

Așadar, Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Chiar dacă Saturn este văzut ca profesorul dur, care nu vrea negociere, ci responsabilitate, cu el mai poți trata într-un fel lucrurile. Dar cu Pluto nu se poate. Acest tranzit îți poate aduce transformări notabile, la care nici nu te aștepți.

În plus, Daniela Simulescu afirmă că tranzitul lui Pluto în Vărsător va fi cel care o să schimbe lumea. O să zguduie civilizația. Și sunt motive suficiente pentru aceste afirmații.

Să ne amintim cine este Pluto! Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea. Sau cu trecerea de la moarte la viață. Dar nu este vorba neapărat despre o moarte fizică, ci despre una simbolică.

Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău. Dar și la traumele și la toate fricile pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Deci, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crarea unor rețele neuronale artificiale. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto intră azi în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Poți observa schimbări notabile în cercul tău de prieteni. Poate că unii apar și alții dispar. De asemenea, și planurile de viitor o să sufere modificări, o să fii mai atras de tot ce înseamnă activism și voluntariat. Din cauza opoziției lui Pluto cu Casa a 5-a, apar schimbări și în relațiile cu copiii. Dacă nu ești părinte, o să iei acest lucru în calcul, dar tinzi să te tot

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 23 Martie 2023, 15:53

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”