Trucul prin care Saveta Bogdan spune „adio” ridurilor: „Asta îmi menține fața. Trebuie să fim atenți și la ce mâncăm” / EXCLUSIV
Data publicării:
Saveta Bogdan ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre stilul de viață pe care îl urmează la vârsta de 77 de ani.

Saveta Bogdan a împlinit pe data de 16 ianuarie vârsta de 77 de ani. Artista este mai împlinită ca niciodată, având parte de o zi aniversară plină, înconjurată de aproape toți oamenii săi dragi. Am stat de vorbă cu artista, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, pentru a afla cum a găsit-o această zi de naștere, dar și cum a petrecut anul acesta.

„Am rămas foarte impresionată de câtă lume mi-a scris, câtă lume m-a felicitat, câtă lume mă iubește. Sunt mai căutată decât în tinerețe. Pe atunci era un singur post de televiziune, dar acum fiind mai multe ne avantajează pe toți lucrul acesta. M-au sunat și colegi foarte mulți.

Am petrecut înconjurată de cei dragi, de fratele meu pe care îl mai am în București, de lume bună, de colegi. Am primit farduri, bluze, pijamale, am primit de toate.”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te poate interesa și: Saveta Bogdan a răbufnit, după ce s-a spus că vrea să înfieze un copil, la 76 de ani: "Sunt minciuni. Doamne ferește!”

Ce dorințe mai are artista

Chiar dacă recunoaște faptul că viața a fost generoasă cu ea, din extrem de multe puncte de vedere, Saveta Bogdan ne mărturisește însă faptul că mai are dorințe și pentru anii care urmează să vină. Nu este vorba despre nimic material, ci despre lucruri de suflet, pe care artista își dorește să le bifeze în viitor.

„Dorințe tot timpul există. Vreau să fac niște noi înregistrări, îmi doresc să plec la fată în America și o să merg de sărbători, de Paște. Mai sunt dorințe, vreau să mai ajung la părinții mei la cimitir, la mormânt, nu am mai ajuns de ceva ani, pentru că sunt departe, la Bistrița Năsăud. 

De abia aștept să-mi văd fata de sărbători. Anul trecut a venit în țară, dar anul acesta vreau să merg eu, îmi doresc asta foarte tare, să mă mai liniștesc. Sunt foarte mulțumită de succesul pe care îl am, am evenimente în fiecare săptămână.”, a continuat artista.

VEZI și: Saveta Bogdan, momente cumplite la moartea mamei sale: „I-am auzit inima cum a venit pe pernă lângă mine și îi bătea”

Cum își ține tenul departe de riduri

Am rugat-o pe artistă să ne dezvăluie și un truc, prin care putem ține tenul cât mai mult timp departe de riduri. În acest sens, aceasta ne-a dezvăluit faptul că nu face mari eforturi pentru a se bucura de o față curată, ci respectă doar niște pași simpli de rutină. 

„Tenul cred că este așa și de la genă. Mama a murit la 81 de ani și nu avea un rid pe față, cred că o moștenesc. Eu seara când vina acasă, cât de târziu este, eu mă demachiez. Nu stau niciodată cu machiajul pe față. Îmi dau cu o cremă obișnuită, ce se găsește la noi în comerț, asta îmi menține fața. Îmi mai fac și câte o mască de față cu gălbenuș de ou, pe care îl bat bine și îi adaug o linguriță de lămâie. Din când în când, cam o dată la două săptămâni, îmi mai fac și o mască de asta. Tot timpul fața mea e cu cremă. Când sunt acasă, îmi las tenul mai mult liber, nu îmi dau cu farduri. Colege noastre își dau cu farduri și dacă ies la magazin, eu nu, las fața liberă, să respire, dau doar cu o cremuță.”, ne-a mai spus Saveta Bogdan.

Citește și: Saveta Bogdan și-a făcut testamentul: „Nu se aștepta. A plâns”. Cui a lăsat artista bunurile și ce clauze a pus în contract

Saveta Bogdan încearcă să elimine carnea din meniul zilnic

Când vine vorba de planul alimentar, solista de muzică populară încearcă cât mai mut posibil să evite carnea. Aceasta se bazează în principiu pe preparate românești, care sunt însă adaptate în funcție de nevoile sale. De asemenea, Saveta Bogdan spune că se axează foarte mult și pe preparatele din pește, extrem de esențiale pentru o dietă sănătoasă. 

„Trebuie să fim atenți și la ce mâncăm, e important să mâncăm bucatele noastre românești. Eu nu am riduri pe față. Eu aș vrea să mănânc mai puțină carne, dar consum destulă. Acum am niște spanac cu carne de porc, dar m-am cam săturat de ea. Și puiul este foarte gras, caut să mănânc mai mult curcan. Ieri chiar am făcut niște șnițele de curcan,  supă a la grec de curcan, are mai puțină grăsime.

Mănânc și foarte mult pește, numai că și aici trebuie să fim atenți de unde îl cumpărăm. La fată, în America, mănânc pește continuu. La început, nu-mi plăceau fructele de mare, dar acum abia aștept să merg și să mănânc. 

Eu le fac mâncare românească, varză călită, fasole, le fac 3-4 garnituri, puțin orez, piure, pentru o friptură. Ginerele meu este carnivor, eu cu fata nu, noi mâncăm mult pește.”, ne-a mai spus Saveta Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ingrijire  masca  rutina  Saveta Bogdan  ten  zi de nastere 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel