Trucurile Mirelei Vaida pentru a nu se îngrășa de Revelion: „Acesta este secretul meu” / EXCLUSIV
Data publicării:
Mirela Vaida arată impecabil la 41 de ani. Prezentatoare TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că este atentă la silueta ei și că are anumite secrete pe care le respectă de Revelion, dar și în restul timpului pentru a nu se îngrășa.

La frumoasa vârstă de 41 de ani, Mirela Vaida are o siluetă de invidiat. Chiar dacă este soție, mamă de trei copii, prezentatoare TV, actriță și cântăreață de muzică populară, vedeta arată spectaculos. Deși recunoaște că este gurmandă, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” are un secret pentru a nu acumula kilograme.

Trucurile Mirelei Vaida pentru a nu se îngrășa de Revelion

Mirela Vaida este pasionată de bucătărie, în special de preparatele tradiţionale pe care le găteşte pentru masa de Revelion, de la sarmale, friptură, ciorbă de perișoare, cozonac și salată de boeuf, ca un adevărat chef bucătar. Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, că, deși va mânca din toate, are un secret și anume nu mănâncă după ora 18:00, cu mici excepții. Atunci când, totuși, mănâncă seara dă o tură cu bicicleta sau aleargă pe bandă pentru a se menține în formă.

„De Revelion gătesc tradițional, de la sarmale, friptură, ciorbă de perișoare, cozonac, salată de boeuf și așa mai departe. De mâncat, mănânc, dar secretul este să mănânc masa de prânz, împreună cu familia, iar seara să încerc să sar peste sau să ciugulesc ceva, dar nu după ora 18:00. Acesta este secretul meu, adică să nu mănânc seara. Dacă, cumva, mănânc seara, atunci dau o tură cu bicicleta sau alerg pe bandă, dar trebuie să recunosc că, acum, de când s-a lăsat frigul nu mai ies cu bicicleta, însă mai am un mic secret. Iau o bucățică de carne, la cuptor, goală, care îmi satisface pofta de mâncare și după aceea nu mai mănânc nimic. Carnea macră la cuptor nu este foarte plină de calorii, adică e sănătoasă.

De asemenea, încerc să mă bucur cât mai mult de natură, să mă uit la un film, să mănânc fructe, să beau un ceai, să beau un vin bun, să mă relaxez, dar, în principal, acesta este secretul, să nu mănânc seara”, ne-a dezvăluit Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

Citește și: Mirela Vaida nu petrece Revelionul în România. Ce va face vedeta în noaptea dintre ani: „Lucrurile sunt un pic atipice” / EXCLUSIV

„Dacă am evenimente solicitante, sigur că nu pot să mai respect regula”

Vedeta recunoaște că, atunci când are evenimente solicitante nu mai respectă regula de a nu mânca după ora 18:00.

„Dacă am evenimente solicitante, cum ar fi noaptea de Revelion sau alte evenimente în care trebuie să cânt până dimineața, sigur că nu pot să mai respect regula de a nu mânca după ora 18:00 și atunci trebuie să mănânc, să am energie.

Trebuie să recunosc că de la o vârstă nu-mi mai pot permite să mănânc orice, oricând și sunt un pic atentă. În rest, nu am o dietă anume. Mănânc orice, oricând. Sunt un om gurmand, pofticios, un om care gătește mult și mi se spune că gătesc bine și atunci nu am cum să nu mănânc. Mie îmi place viața, îmi place mâncarea și îmi plac produsele tradiționale, dar am grijă să nu mănânc după ora 18:00. Cam asta ar fi dieta mea”, a mai spus Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

Citește și: Cum arăta Crăciunul în copilăria Mirelei Vaida: „Luam o banană și o împărțeam la patru. Eram fericiți cu atât”. Lecția pe care încearcă să le-o ofere și copiilor săi

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel