Trucurile simple de frumusețe de la care nu se abate Gabriela Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil e foarte atentă la aspectul său fizic
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu a dezvăluit regulile de bază ce țin de rutina sa de frumusețe.

Gabriela Prisăcariu emană mereu o stare de bine și multă pozitivitate și, privind și către aspectul fizic al vedetei, ne putem da seama că viața de mămică îi priește din plin acesteia. Chiar dacă Tiago crește pe zi ce trece și are nevoie de tot mai multă atenție, vedeta pare că nu uită nici să-și acorde timp pentru propria persoană, lucru care o ajută să arate impecabil. Astfel, soția lui Dani Oțil spune că nu are la bază o rutină prea amănunțită, ci se axează pe niște reguli simple, dar care se pare că fac minuni în cazul său. 

„Nu acord foarte mult timp, pentru că nu am, dar încerc să merg la un masaj anticelulitic, la un tratament pentru păr, pentru față, lucrurile basic și cel mai mult contează pentru mine seara demachierea. Nu am adormit niciodată machiată, indiferent de cât de obosită am fost. De câte ori veneam de la prezentări, mă demachiam și spălam.”, a declarat Gabriela Priscăariu într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Vica Blochina te învață cum să faci bani în 2024. Previziuni numerologice pentru toate cifrele anului: „O să vină noi propuneri”

Cum a ajutat-o meseria de model

Chiar dacă se știe faptul că o femeie petrece extrem de mult timp în fașa unei oglinzi, soția lui Dani Oțil spune că pate fi gata în maximum 20 de minute, pentru a ieși la un eveniment. Astfel, extrem de mult a ajutat-o cariera de model, este ea de părere, care spune că pe vremea când era nevoită să meargă la prezentări avea mereu un ritm de viață alert, fiind întotdeauna pe fugă și în mișcare.

„Foarte repede mă machiez, 20 de minute maxim și am ieșit din casă. Am acumulat această experiență de când sunt model, să mă îmbrac repede și să mă pregătesc repede, pentru că la prezentări trebuie să te schimbi repede și atunci am experiență.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Ceaiul pe care trebuie să-l consumi perioada aceasta. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenit. Se bea pe stomacul gol, înainte de masă”

Nu-și dorește să apeleze la nicio schimbare de look

De asemenea, Gabriela Prisăcariu nu-și dorește nici să apeleze pe viitor la vreo îmbunătățire sau schimbare de look, fiind mulțumită de aspectul fizic pe care-l are în prezent. Vedeta este, astfel, adepta doar tratamentelor basic, la care apelează multe femei și care ajută la întreținere.

„Nu vreau o schimbare de look, în afară de tratamentele basic, nu-mi fac altceva. Un tratament pentru curățarea tenului, unul pentru hidratarea părului, pentru că este blond și urmează să mă expun la soare și atunci am nevoie de hidratare. Și cam atât, unul anticelulitic, pentru că avem nevoie.

La cât de mult aleargă Tiago.. el nu știe să meargă, face foarte mult sport, și noi odată cu el. Nu ne putem da seama dacă are înclinație spre un sport, este multe prea mic, dar sigur va face câte puțin din fiecare sport.”, a continuat soția lui Dani Oțil.

Citește și: Băutura minune pe care trebuie să o consumi zilnic. Mihaela Bilic: „Hidratează, ajută la imunitate, scade riscul de obezitate și de cancer”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel