Trupa Feelings, o nouă surpriză muzicală pentru fani. Cum a luat naștere “LOVE STORY EVIDENT”: „E pe vibe-ul nostru, cu sentimente și multă energie”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Trupa Feelings a vorbit, în exlusivitate pentru Spectacola, despre cea mai nouă piesă de dragoste pe care au lansat-o în această săptămână. 

Trupa Feelings revine cu single fresh, “LOVE STORY EVIDENT”! E cu și despre dragoste, numai bună pentru acest început de toamnă. Lucrurile bune nu necesită planificare riguroasă și, aproape niciodată, nu se întamplă când îți dorești, ci exact atunci când te aștepți mai puțin, chiar și atunci când vine vorba de iubire. Când apare persoana potrivită în viața ta, va avea o influență atât de puternică, încât toată viața ta se va schimba și totul va avea sens. Relația cu acest om îți va întoarce lumea de jos în sus în cel mai magic mod. Privind în ochii celuilalt, vei știi cu siguranță că „It’s all about feelings”. Asta au vrut să transmită și băieții în cea mai recentă piesă, lansată pe data de 17 octombrie 2022.

Trupa Feelings, o nouă piesă de dragoste: „Love Story Evident”

Membrii trupei Feelings au vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cea mai nouă piesă pe care au lansat-o în urmă cu câteva zile. Cei opt băcăuani au revenit în fața fanilor, după o lungă perioadă de timp, cu o nouă poveste de dragoste plină de energie, exact pe stilul și vibe-ul lor caracteristic. 

„După o pauză de studio am revenit cu un single nou nouț, perfect pentru toamna aceasta. E pe vibe-ul nostru, cu feelings și multă energie. Ideea piesei ne-a venit după ce ne-am mai linistit puțin în ultima perioadă și am zis să ne transpunem energia de scenă într-un cadru de studio. Asta s-a transformat în single-ul recent lansat “LOVE STORY EVIDENT”, proiect la care am fost ajutați și de prieteni și colegi din industrie. E un groove mișto de funk, unul din genurile noastre preferate, e de dragoste și e cosmetizat subtil cu instrumente fresh. Până acum am primit recenzii foarte bune, prietenii ne-au spus că  piesa transmite bună dispoziție, iar pe noi ne bucura extrem sentimentul. Acum abia așteptăm să-l cântăm și live la evenimente, pentru ca tot scena e locul unde noi ne simțim cel mai bine, iar de acolo ne luam feedback-ul în timp real!”, au spus membrii Trupei Feelings, pentru Spectacola.

Chiar dacă au revent în studio după o lungă perioadă de timp, membrii Trupei Feelings sunt mereu pe drumuri, la evenimente, acolo unde încântă publicul cu energia lor debordantă, dar și cu un show ce conține efecte speciale ce personalizează fiecare prestație a lor.

„A fost o perioada extrem de aglomerata, a fost anul evenimentelor unde a trebuit sa fim fizic pe scena, deplasări și multe ore dormite în mașină. Mulți ne-au întrebat cum rezistam și uneori poate n-am știut sa răspundem pe înțeles. Pentru noi, a ajuns o stare naturala. Dam energie când suntem pe scena, iar publicul o întoarce și uite așa schimbul asta de energii se transforma în concerte și evenimente memorabile, foarte des surprinse în poze sau chiar filmări. Spunem asta pentru ca cei ce ne-au urmărit pe rețelele de socializare, au fost la curent cu toată nebunia acestui sezon, un maraton în toată regula. ”, au mai spus membrii Trupei Feelings.

Cine sunt membrii Trupei Feelings

Cei opt membrii sunt originari din Bacău, alcătuind trupa Feelings încă din anul 2002. Sunt cunoscuți după celelalte single-uri “Hello” și “Stai în Drum”, după colaborarea cu Nicole Cherry la “Împreună de Crăciun”, dar și după spectaculoasele show-uri live din cadrul evenimentelor private ori publice. Băieții din Feelings se mândresc și cu acțiunile caritabile frecvente pe care le fac prin prisma concertelor unde au participat și artiști ca Lora, Connect-R, 3 Sud Est, Provincialii, Ionuț Galani și mulți alții.

Trupa Feelings este compusă din: Răzvan Răducă (voce), Paul Bonghez (chitară), Claudiu Farcaș (saxofon), Lorin Ciobică (clape, voce), Dan Asofiei (tobe), Cătălin Răuță (clape, voce), Răzvan Iftode (bass) și MC Paolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dragoste  melodie  muzica  trupa feelings 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel