Trupa O-Zone s-a destrămat DEFINITIV. Arsenie Todiraş: Cu Dan Bălan nu am despre ce vorbi
Data publicării:
Fanii trupei O-Zone, care făcea furori la începutul anilor 2000, au motive să fie supăraţi. Membrii trupei nu îşi mai vorbesc, astfel că o eventuală reapariţie în formulă completă este imposibilă. 

Cel puţin asta se întâmplă cu Arsenie Todiraş şi Dan Bălan, care nu îşi mai vorbesc în ultimii ani. 

"Am avut o piesă împreună cu Radu (n.r. Sîrbu, al treilea membru O-Zone). Suntem prieteni mai mult decât colaborăm muzical. Colaborez cu mulți artiști și din Rusia, și din Germania... Cu Dan Bălan n-avem despre ce vorbi", a povestit Arsenie pentru click.ro.

Arsenie Todiraş, o piesă nouă 

 

Acesta tocmai a lansat o piesă nouă, "Maracuya", împreună cu Mianna și Tymma. "Am scos-o în mai multe țări. În Rusia, în Ucraina, uite că suntem difuzați la Radio acum. Mi-am schimbat look-ul, sunt mai blond un pic, am revenit la fosta culoare de blond acum. M-am mutat în Italia. Pentru că pe perioada pandemiei m-am săturat să stau în Moscova și am zis că vreau undeva la cald.

Și, dacă toată lumea e închisă în casă, măcar eu să fiu închis pe plajă. Să nu-mi dea voie să ies de pe plajă. Nu m-am însurat, dar sunt aproape, la anul probabil voi face pasul cel mare", a mai povestit artistul. 

Câţi bani a făcut Dan Bălan din muzică 

 

Dan Bălan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a devenit cunscut după ce a activat în cadrul trupei O-ZONE. Deși trupa s-a destrămat, artistul nu a renunțat la muzică, ajungând astfel în cele mai înalte topuri muzicale. Cu toate astea, banii au început să îi intre în conturi încă de la începutul carierei muzicale.

„Am câștigat peste 10 milioane de euro, iar banii continuă să intre în conturi. Piesele mele și acum sunt folosite în diferite filme, show-uri televizate, reclame, iar asta înseamnă bani”, a mărturisit Dan Bălan.

Dan Bălan a continuat să cânte solo, strângând tot mai mulți bani. Artistul a recunoscut că a investit foarte mult în imagine lui și în videoclipuri.  Chiar el a mărturisit că unul dintre videoclipurile sale, ”Joanna”, a costat enorm, mai ales că a fost făcut la Hollywood:

 “Joanna a costat foarte mult. 250 de mii de dolari, prea mult, dar a fost făcut la Hollywood. Joanna nu m-am așteptat sa fie atât de scump, m-am gândit să fie mai ieftin, pentru că la început trebuia să fie filmat într-un magazin, apoi s-a schimbat la o casă, toate păpușile acelea costă. S-a adunat la buget, dar pe urmă nu am mai putut să dau înapoi. Dacă vrei să faci ceva la un nivel internațional, atât costă clipurile. Dacă ajungi la un anumit nivel, trebuie să-l menții. Asta costă și necesită investiții financiare”., a mai spus Dan Bălan. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arsenie todiras  Dan Bălan  membri trupa  O-zone  scandal 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel