Trupa rock Trooper, acuzată de satanism din cauza unui poster. Coiotu', solistul trupei: Absolut incredibil! Tragem un semnal de alarmă
Data publicării:
Alin Dincă, solistul trupei Trooper, prima reacție, după ce a primit mai multe mesaje negative la adresa unui poster.

Trooper, una dintre cele mai vechi trupe de muzică rock din România şi una dintre cele mai iubite, este acuzată de satanism pe o reţea de socializare, din cauza posterului pentru un concert. Alin Dincă, cunoscut drept Coiotu', solistul trupei, a explicat pentru DC NEWS ce mesaj are acel poster, dar şi cum vede mesajele negative primite. 

Vezi aici imagini cu posterul. 

Ce exprimă, de fapt, afişul 


"Este foarte simplu. În tot albumul nostru, fiecare piesă vorbește despre o formă de sfârșit. Avem o piesă lansată cu mult înainte să înceapă războiul, de exemplu, o piesă care se numește "Lumea s-a stins", în care vorbim de fapt exact despre un sfârşit prin lupte. Avem o piesă în care vorbim despre un despre sfârșitul unei etape din viața unui om, despre sfârșitul unei relații, despre sfârșitul unei prietenii, despre tot felul de sfârșituri. N-a fost cu intenție. 

După ce am avut toate piesele scrise, mi-am dat seama că asta este tema comună a pieselor. Și atunci, stând și gândindu-mă așa cât de rău e totul în jur și prin câte tragedii tot trecem, m-am gândit ca pe afiș - atenție, asta nu este imaginea discului, este doar imaginea pe care promovăm concertul - să punem imaginea asta. Într-adevăr, reprezintă un diavol care are în mână 3 cuie și coroana de spini și stă și pândește liniștit din umbră cum oamenii fac răul în locul lui. Şi el, cumva, a confiscat elementele astea care sunt atât de importante pentru oamenii credincioși. Sau, mă rog, care spun că sunt credincioși!", a declarat Alin Dincă pentru DC News.

Comparaţie cu filmul Terminator 

"Mi s-a părut că este fix ca atunci când te uiți la afișul filmului Terminator. Este Arnold Schwarzenneger cu jumătate de cap uman şi jumătate din metal, android. Asta nu înseamnă că se duc oamenii pe stradă la Arnold să îl alerge cu pietre. Pentru că este un om care a jucat un rol și a spus o poveste. Fix asta facem și noi, spunem o poveste.

Dacă ar fi să împingem lucrurile mai încolo, tragem şi un semnal de alarmă: este foarte rău că oamenii au ajuns să distrugă totul cu o viteză copleșitoare", a mai punctat muzicianul.

Citește continuarea pe DC News. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afis  alin dinca  concert  poster  trooper 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel