„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie
Data actualizării:
Data publicării:
A trecut mai bine de o lună de când Vali Vijelie a fost prins de paparazzi în compania altei femei. Invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a dezvăluit ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu bruneta misterioasă.

În urmă cu mai bine de o lună, pe 21 aprilie, Vali Vijelie a fost surprins de paparazzi în compania unei alte femei. Celebrul manelist a fost fotografiat în timp ce se plimba prin București împreună cu o brunetă misterioasă. La scurt timp, imaginile au fost văzute și de soția sa, Carmen Rusu. Aceasta mărturisea că nu mai vrea să audă de celebrul cântăreț, iar singura legătură a sa cu tatăl copiilor ei, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară. Cu toate acestea, timpul se pare că le rezolvă pe toate, iar Carmen Rusu a trecut peste infidelitate și l-a iertat pe soțul ei. 

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a dezvăluit fără rețineri ce i-a spus soției sale imediat după ce a înșelat-o cu bruneta misterioasă. După ce a ajuns acasă de la întâlnire, Vali Vijelie i-a spus soției sale că fotografia este, de fapt, un trucaj și că nu a înșelat-o cu nimeni.

„Eu am spus tot timpul: «Să se supere pe mine?» De ce, ce am făcut? Ajunge la urechile ei. Eu o întreb «M-ai văzut tu?». Îmi zice că a apărut. Eu îi spun «E o poză, mă, tu pui la inimă?». Trucaj!”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Câte partenere de viață a avut Vali Vijelie de-a lungul timpului

În cadrul podcastului, Vali Vijelie a mărturisit că de-a lungul timpului a avut trei partenere de viață, cu care are împreună patru copii. Din relația cu actuala sa soție, Carmen Rusu, Vali Vijelie are 2 copii, pe Cati și Nuțu. Cu celelalte două partenere de viață, Mioara și Geta, artistul mai are 2 copii, pe Florin și Rafi. 

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani. Nu am fost căsătorit cu nicio femeie, doar cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema.

Primele două relații nu au mers, așa a fost să fie. Cine a fost de vină nu mai contează. N-a fost să fie, asta a fost. Vorbesc (n.r. cu mamele copiilor săi), bineînțeles, despre orice problemă. Dacă pot să le ajut și pot să fac ceva pentru ele, eu le ajut cu cea mai mare plăcere”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: „Din dragoste pentru tine aș pierde tot”. Vali Vijelie a fost iertat de soție, după ce a înșelat-o cu o brunetă misterioasă / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel