Tudor Chirilă, avertisment pentru părinții care angajează bone: „Să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt”
Data publicării:
Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să angajeze o bonă pentru cei doi copii ai săi. Artistul a avut o experiență neplăcută cu o doamnă care a avut grijă de cei mici. 

Tudor Chirilă este extrem de discret atunci când vine vorba de viața de familie. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia, femeia care i-a dăruit doi copii: cel mic are cinci ani, car cel mare șapte. 

Invitat în podcastul lui Gojira, de pe Youtube, Tudor Chirilă a vorbit despre viața de părinte în vreme de pandemie. 

Deși cariera îl solicită extrem de mult, artistul preferă să se ocupe personal de creșterea copiilor. Mai mult, în această perioadă, când școlile funcționează mai mult în sistem online, Chirilă încearcă să ajungă zilnic acasă la ora 16, pentru a putea petrece timp de calitate cu micuții săi. 

Pe de altă parte, artistul spune că nu este de părere că el ar fi în măsură să își educe copiii singur, pe sistemul homeschooling, o metodă în care copiii sunt educați acasă de către părinți sau profesori: „nu sunt bun la chestia asta, la homeschooling. Eu cred că trebuie să am o relație cu copiii mei complementară referitor la educație, adică eu trebuie să fiu părintele de la care copiii învață lucruri complementare. Plus că mai cred în formarea pentru viață și din neînțelegerea între copii. Din tot conflictul ăsta se desprinde cumva o învățătură. Nu cred în tablete până la o anumită vârstă”, a spus artistul în cadrul podcastului.

Chiar dacă are o profesie solicitantă, artistul face tot posibilul să fie prezent pentru copii săi și spune că nici nu se gîndește să angajeze o bonă, după ce, în trecut, a avut o experiență neplăcută. 
„ideea de bonă nu e funcțională. Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza. Poate mulți sunt norocoși, dar tuturor celor care sunt norocoși le mai spun să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt. Noi (n.r. și soția) nu am fost neapărat norocoși în situația asta”, a mai explicat artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bona  copii  gojira  tata  Tudor Chirilă 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel