Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi
Data actualizării:
Data publicării:
Tudor Chirilă a fost invitat la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre copiii lui și despre lecțiile pe care ar vrea ca aceștia să le învețe de la el. 

Tudor Chirilă este extrem de discret când vine vorba de viața sa personală. Cu toate astea, în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola”, realizată de Georgiana Ioniță, actorul a vorbit despre cei doi fii ai săi și despre lecțiile pe care vrea ca aceștia să le învețe de la el. Acesta spune că fii săi îl roagă să nu mai petreacă așa mult timp la repetiții sau în turnee, însă artistul încearcă le explice faptul că iubește ceea ce face și nu este un chin pentru el. Mai mult, Tudor Chirilă și-ar încuraja copiii către acest domeniu, chiar dacă este foarte greu de realizat în țara noastră, spune el.

"E greu pentru orice tânăr artist în momentul ăsta, dar nu e imposibil. Sectorul independent este  lipsit de sprijin. Este foarte greu, pentru că nu avem politici și practici. Un copil care vrea să se facă artist în România are un drum mult mai greu decât orice alt copil dintr-o țară occidentală. Nu există infrastructură și politici culturale care să ducă la un statut al artistului. Statul nu încurajează niciun fel de formă de asociere, pentru că statul este inert. Suntem într-o junglă așa.", a spus Tudor Chirilă în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola”.

Tudor Chirilă, dezvăluire sensibilă despre familia sa: „Mama a pierdut o sarcină”

"Mi-aș încuraja copiii copiii către artă"

Chiar dacă recunoaște faptul că nu este cel mai ușor domeniu de urmat, Tudor Chirilă mărturisește faptul că acesta merită totuși toate sacrificiile.

"Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.", a continuat el.

Ce îi reproșează copiii lui Tudor Chirilă

Chiar dacă este extrem de pasionat de tot ceea ce face și nu ar mai părăsi sala de repetiții, Tudor Chirilă spune că trebuie să facă acest sacrificiu pentru copiii lui, care îi reproșează mereu faptul că petrece prea mult timp la muncă. 

Tudor Chirilă: „Ce se întâmplă cu cei care sunt la marginea societății, cei care nu sunt acceptați, nu sunt tolerați?”

"Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copiii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă "Da de ce stai așa de mult?" Le zic că îmi place. "Da, dar vrem să fii mai devreme acasă", "Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place", ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc "Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata." Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.", a mai spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  cariera  copii  familie  Tudor Chirilă 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel