Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi
Tudor Chirilă a fost invitat la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre copiii lui și despre lecțiile pe care ar vrea ca aceștia să le învețe de la el. 

Tudor Chirilă este extrem de discret când vine vorba de viața sa personală. Cu toate astea, în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola”, realizată de Georgiana Ioniță, actorul a vorbit despre cei doi fii ai săi și despre lecțiile pe care vrea ca aceștia să le învețe de la el. Acesta spune că fii săi îl roagă să nu mai petreacă așa mult timp la repetiții sau în turnee, însă artistul încearcă le explice faptul că iubește ceea ce face și nu este un chin pentru el. Mai mult, Tudor Chirilă și-ar încuraja copiii către acest domeniu, chiar dacă este foarte greu de realizat în țara noastră, spune el.

"E greu pentru orice tânăr artist în momentul ăsta, dar nu e imposibil. Sectorul independent este  lipsit de sprijin. Este foarte greu, pentru că nu avem politici și practici. Un copil care vrea să se facă artist în România are un drum mult mai greu decât orice alt copil dintr-o țară occidentală. Nu există infrastructură și politici culturale care să ducă la un statut al artistului. Statul nu încurajează niciun fel de formă de asociere, pentru că statul este inert. Suntem într-o junglă așa.", a spus Tudor Chirilă în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola”.

Tudor Chirilă, dezvăluire sensibilă despre familia sa: „Mama a pierdut o sarcină”

"Mi-aș încuraja copiii copiii către artă"

Chiar dacă recunoaște faptul că nu este cel mai ușor domeniu de urmat, Tudor Chirilă mărturisește faptul că acesta merită totuși toate sacrificiile.

"Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.", a continuat el.

Ce îi reproșează copiii lui Tudor Chirilă

Chiar dacă este extrem de pasionat de tot ceea ce face și nu ar mai părăsi sala de repetiții, Tudor Chirilă spune că trebuie să facă acest sacrificiu pentru copiii lui, care îi reproșează mereu faptul că petrece prea mult timp la muncă. 

Tudor Chirilă: „Ce se întâmplă cu cei care sunt la marginea societății, cei care nu sunt acceptați, nu sunt tolerați?”

"Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copiii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă "Da de ce stai așa de mult?" Le zic că îmi place. "Da, dar vrem să fii mai devreme acasă", "Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place", ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc "Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata." Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.", a mai spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 23 mai, 21:25

Pastila de Frumusețe: Îngrijirea corpului în sezonul cald

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, Farmacist...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Daniel Onoriu, captură TV/ La Măruță

Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur

Descriere foto: Sânzienele sau Drăgaica. foto Pixabay.com. autor Adina Voicu

Sânziene 2022. Ce NU trebuie să faci în această zi. Tradiții și obiceiuri