Tudor de la Fly Project, DEZVĂLUIRI din viața de cuplu: Eu sunt mai orgolios. Ana face primul pas spre împăcare
Data publicării:
Tudor de la Fly Project a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre relația pe care o are cu soția sa, dar și despre alte aspecte din viața personală.

Tudor de la Fly Project a trecut printr-o transformare destul de mare, în ultima vreme, când a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme. Despre cum a reușit să atingă acest succes, dar și despre alte aspecte din viața personală, ne-a vorbit chiar el, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Nu am ținut o dietă, mindset. În momentul acesta, am eliminat aproape 90% dintre obiceiurile pe care le aveam acum 4 ani, când aveam 104 kg, încercând să mănânc sănătos, cât mai natural posibil.", a spus Tudor, pentru Spectacola.

Ce spune artistul despre relația pe care o are cu soția sa

Tudor este într-o relație cu Anamaria Ionescu de aproximativ 17 ani, timp în care au trecut prin foarte multe încercări. Cea mai mare cumpănă însă a fost atunci când artistul și-a înșelat partenera, și, chiar dacă s-au despărțit pentru aproape jumătate de an, aceasta s-a decis să îi acorde a doua șansă. Acum, secretul în relația lor, crede Tudor, este înțelegerea.

"După 17 ani de relație, mă suportă și înțelege ca nimeni altcineva. Și eu încerc să fac la fel pentru ea.

Amândoi suntem la fel de orgolioși, mai mult eu și mi-am dat seama de lucrul ăsta, pentru că Ana face primul pas spre împăcare.", a spus amuzat artistul.

Cât despre lucrurile pe care nu i le-ar putea ierta partenerei sale, chiar dacă nu s-a gândit până acum la această situație, artistul este sigur însă de un lucru.

"Nu m-am gândit la asta, cel puțin de când sunt cu Ana nu m-am gândit niciodată la asta, până când nu mi-ai pus tu întrebarea, dar detest minciuna.", a mai dezvăluit el.

Au existat momente în care artistul și-a pus familia pe locul doi

Tudor se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical, lucru care îl solicită destul de des. În acest sens, cântărețul recunoaște faptul că au mai existat momente în care a trebuit să își pună cariera pe primul loc, iar familia pe cel de-al doilea.

"Da, am făcut asta, dar nu dintr-un gest egoist, deoarece cariera e parte din viața mea și a familiei mele.", ne-a mărturisit el.

Ce spune Tudor de la Fly Project despre relația pe care o are cu fiica sa

Artistul are împreună cu soția sa și o fetiță, Ilinca. Acesta încearcă să petreacă cât de mult timp poate cu copilul său și, spune el, se străduiește să-i ofere toată dragostea posibilă.

"În primul rând, nu există “îndeplinesc orice dorință”: nu sunt zână. Zânele există doar în povești. Eu sunt un tată, sper că unul bun, responsabil și cu picioarele pe pământ, care încearcă să îi ofere copilului lui toată dragostea și valorile pe care eu le consider importante.

Tot ce pot să fac mai bine la începutul vieții ei este să îi ofer informațiile cât pot de corect, pentru ca, la un moment dat, când va fi singură, să știe să facă alegerile corecte, pentru ea și pentru cei din jurul ei.", ne-a mai spus acesta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  cuplu  familie  Fly Project  inselat  obstacole  relatie  sotie  tudor 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel