Tudor Gheorghe, de nerecunoscut după moartea soției sale: „Cea mai tristă perioadă din viața mea” FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Tudor Gheorghe este devastat de moartea soției sale, actriţa Georgeta Luchian Tudor, care s-a stins din viață în urmă cu un an, după 20 de zile de spitalizare.

În urmă cu un an, pe 26 ianuarie, actriţa Georgeta Luchian Tudor, soția lui Tudor Gheorghe, s-a stins din viață, la Secția te Terapie Intensivă, după ce a lupyay 20 de zile cu SarsCov2. Soția marelui artist avea 86 de ani. 

După 56 de ani de căsnicie, artistul a rămas singur, măcinat de durere. La un an de la pierderea femeii iubite, Tudor Gheorghe a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare total schimbat, cu barba lungă, transfigurat de dor și durere. 
Artistul a amintit de soția sa printr-un mesaj emoționant și spune că a trăit cea maitristă perioadă din viața sa. 

„Acum un an… treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea, Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu sars cov2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”, a scris artistul pe Facebook.

Tudor Gheorghe: „E durerea mea şi mi-o macin în felul meu, personal!”

În urmă cu un an, imediat după ce soția sa a murit, artistul a vorbit despre durerea pierderii celei care i-a fost alături 56 de ani. 


„Am avut o viaţă fericită împreună şi pentru asta i-am mulţumit şi-i voi mai mulţumi încă. Pierderea ei e un lucru dureros pentru mine, dar nu te poţi împotrivi nici morţii, nici vieţii. Ce aş putea face? Să ies în stradă şi să mă lamentez? Să mă lovesc cu capul de toţi pereţii ca să vadă unul şi altul cum şi cât suferă Tudor Gheorghe? E durerea mea şi mi-o macin în felul meu, personal!”, a declarat Tudor Gheorghe pentru impact.ro.

 

La vremea aceea, artistul a mărturisit că cel mai mare regret al lui a fost că și-a luat rămas bun prin telefon, deoarece ea era înternată în spital, fiind infectată cu coronavirus. 

Tudor Gheorghe a declarat că pierderea soției sale l-a făcut să se gândească la finalul carierei sale.

”În niciun caz nu am luat în calcul să mă opresc. Dimpotrivă, am mai pus la punct încă un spectacol, de data aceasta pe baza poeziei lui Tudor Arghezi, un mai vechi proiect de inimă. De îndată ce condiţiile o vor permite, voi avea ce să-i propun publicului. De fapt, dacă mă gândesc bine, am în prezent nu mai puţin de patru spectacole cu care pot urca iar scena: ”Risipitorul de frumuseţi ” 1 şi 2, ”Valsul rozelor” şi acest spectacol pe lirica argheziană, care ar veni abia al patrulea la rând. Ca să nu mai spun că ”Degeaba 30” e şi el undeva, acolo, în sufletul meu, şi cine ştie, poate răsări oricând!”, a mai precizat acelaşi Tudor Gheorghe pentru sursa citată.

 

Georgeta Luchian Tudor a avut o carieră de succes în lumea teatrului, deși în tinerețe și-ar fi dorit să ajungă ziaristă. 


„Născută la Brăila (6 septembrie 1934), Georgeta Luchian Tudor (numele de familie, Loch), a absolvit Institutul de Teatru în 1963, clasa profesor Ion Șahighian, asistenți David Esrig și Călin Florian. A dorit să fie ziaristă, dar teatrul a câștigat în ea una dintre actrițele de rasă, de a cărei noblețe artistică s-au bucurat generații de spectatori craioveni și nu numai. A debutat la Naționalul craiovean în rolul Fanchette, în spectacolul „Nunta lui Figaro” de Beaumarchais (1963)”, notează Teatrul Național „Marin Sorescu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: durere  sars  sotia  tudor gheorghe 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel