Ultimele cuvinte ale medicului estetician Călin Doboș. Ce i-a spus Biancăi Drăgușanu
Data publicării:
Bianca Drăgușanu este șocată, după ce medicul estetician Călin Doboș s-a stins fulgerător din viață. 

Vestea că medicul estetician Călin Doboș s-a stins din viață a venit ca ul fulger peste toți cei care l-au cunoscut, dar și peste vedetele care au ajuns pe mâna esteticianului. Celebrul doctor a fost implicat în decursul zilei de 26 octombrie într-un accident rutier extrem de grav, în urma căruia s-a pronunțat decesul său. Mai mult persoane publice s-au arătat a fi șocate de acest lucru, printre care și Bianca Drăgușanu, care nu i-a fost doar clientă fidelă, ci și o bună prietenă. Blondina a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la această dramă cumplită care îi încarcă sufletul zilele acestea, dezvăluind, printre altele, și care a fost și ultima conversație purtată cu acesta. 

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e și mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Claudia Pătrășcanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după ce a cerut custodia copiilor: „Nu are timp pentru ei, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

 

”Era un om extraordinar de pozitiv”

Bianca Drăgușanu îl considera pe medic ca fiind parte din familia sa, motiv pentru care durerea este cu atât mai mare. Chiar dacă nu își va uita prea curând prietenul drag, blondina promite că-i va respecta sfatul și își va continua viața în același ritm. 

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și cred că cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu... pierderea cuiva atât de drag, care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”. De ce nu au mai ținut cele două legătura, în ultima vreme

 

Călin Doboș a murit într-un grav accident rutier

Călin Doboș, cunoscut ca fiind medicul estetician preferat al vedetelor, s-a stins din viață, pe 26 octombrie, în urma unui accident de ciruclație. Tragicul eveniment a avut loc pe la orele prânzului, în jurul orei 12:20, pe Pasajul Basarab din București, când acesta conducea un scuter.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  bianca dragusnau  calin dobos  medic estetician 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel