Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de momentul critic
Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger înainte de comiterea gestului sinucigaș. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte. Un apropiat său spune tot.

Lumea showbizului românesc este în doliu odată cu răspândirea veștii decesului lui Stephan Pelger, renumit designer la noi în țară cu o lungă carieră în spate. Vestea a șocat mai ales familia și prietenii, persoanele apropiate ale designerului. Întreaga țară a fost uimită de vestea tristă, nimeni nu s-ar fi așteptat ca vedeta să plece dintre noi în felul în care s-a întâmplat. Dincolo de neplăcerea acestui moment, ca orice altă vedetă, designerul avea o asistentă, iar în cazul nostru este vorba, în același timp, și de o prietenă.

Cariera sa a fost îndestulătoare, iar studiile ce l-au făcut să fie cine devenise au rămas și acum ca un ecou în urma sa. Designerul are studii la Viena, iar reputația profesională îl preceda peste unde mergea. Viața i-a luat sfârșit la numai 44 de ani, o vârstă prea tânără, după cum mulți spun, pentru a ajunge la capătul drumului. Stephan Pelger a murit cu doar câteva momente în urmă, iar modul în care s-a întâmplat este rezultatul unui gest de neînțeles. Totuși, cu o seară înainte, designerul a vorbit cu prietena lui, în jurul orei 19:00, printr-un mesaj vocal.

Cu cine a vorbit designerul înainte să moară

Cum des se întâlnește în acest domeniu, designerul avea o asistentă, numele său fiind Doky Scarlat, iar aceasta este ultima persoană cu care a vorbit bărbatul, conform Spynews. În acest sens, în urmă cu o seară, în jurul orei 19:00, Doky Scarlat a primit mesajul vocal de la vedetă, ce urma să fie și ultimul.

Cu toate acestea, protagonistul nu ar fi dat niciun semn de ce ar fi urmat să facă, lucru care-i șochează și mai tare pe apropiații acestuia. Aceasta susține că Stephan a avut un comportament normal, care nu a dat nimic de bănuit în cadrul conversațiilor pe care le-au avut. Doky este devastată de durere și cu greu poate explica fenomenul care s-a întâmplat. De asemenea, designerul a mai fost internat într-o clinică de dezintoxicare în urmă cu mai multe luni, acolo unde, rezultatele erau tot mai bune, semn că protagonistul se îndrepta către o viață tot mai bună și sănătoasă.

Adina Buzatu, sfâșiată de durerea veștii

Adina Buzatu este una dintre prietenele lui Stephan  Pelger, fiind devastată de vestea șocantă pe care a primit-o. Și vedeta a discutat cu el înainte de tragedie, însă nu s-ar fi gândit nicio clipă că bunul său amic avea să recurgă la asemenea gest.

”Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi).

La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a declarat Adina Buzatu, conform spynews.ro.

Data: 08 iun 2023, 17:27
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: apartament  asistenta  deces  stephan pelger 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Eva Măruță, captură video BRomania, TikTok

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată de fani, la debutul în cinematografie. Eva, val de hate după rolul din „Tati part-time”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...