Un asistent medical german și-a ucis pacienții pentru a putea dormi în liniște. Bărbatul susține că aceștia erau gălăgioși
Data publicării:
Un asistent medical angajal la unul dintre cele mai renumite spitale din Germania, riscă închisoarea pe viață.

Dezvăluiri șocante au fost făcute de către un asistent medical german. Bărbatul a recunoscut faptul că a ucis doi pacienți, pentru a avea liniște în timp ce el dormea, fiind într-o stare de mahmureală.

Descoperirile nu se opresc aici. Presa internațională relatează faptul că acesta s-a dat drept asistent medical timp de o perioadă de timp, doar pentru că  i-a plăcut să le administreze medicamente pacienților, deși nu era calificat să facă acest lucru. 

Procurorii au declarat în fața instanței faptul că acestuia îi plăcea să se joace de-a "doctorul", dar urmărea să facă cât mai puțină treabă în timpul turelor sale, la unul dintre cele mai bune spitale din Munchen.

De asemenea, aceștia au afirmat că asistentul medical, identificat sub numele de Mario G, injecta în secret cocktailuri mortale de medicamente în pacienți, bucurându-se din plin de faptul că se afle într-o "poziție de putere".

Unul dintre supraviețuitori este renumitul poet german Hans Magnus Enzensberger, care a fost resuscitat după ce a fost injectat cu sedative diazepam și lorazepam.

Citește și: Carnea de porc „falsă”, crescută în laboratoarele din Marea Britanie, depășește toate așteptările: „Suntem încântați de aspectul, gustul, aroma și textura ei”

Ce sentință riscă presupusul asistent medical

Cei doi pacienți care au murit aveau 80, respectiv 89 de ani. Dacă Mario G va fi găsit vinovat, acesta riscă o condamnare pe viață.

"Am făcut o mare greșeală", a declarat el în fața instanței, conform presei internaționale.

El a adăugat că avea obiceiul de a bea înainte de turele sale la spital, acesta fiind unul dintre motivele care-l împingeau să recurgă la aceste gesturi ieșite din comun. 

"Cum eram în stare de ebrietate, nu aveam decât o singură opțiune: să îi sedez. Îmi pare profund rău", a continuat el.

Procurorii au declarat faptul că presupusul asistent medical a fost extrem de "egoist", alegând să își pună în pericol pacienții pentru a se putea uita la telefon sau pentru a dormi, în timp ce era mahmur.

VEZI și: A lucrat 21 de ani la o enciclopedie. Povestea britanicului care a început să deseneze animale la vârsta de 9 ani / FOTO

Bărbatul susține că și-a dorit doar liniște

Mai mult, inculpatul susține faptul că nu a vrut să ucidă pe nimeni, ci și-a dorit doar să aibă pacienți liniștiți. În acest sens, el spune că a observat faptul că prin această modalitate, pacienții adormeau repede, ceea ce îi ușura turele.

Mario G a mai vorbit și despre dependența de alcool pe care o are. Acesta spune că, de obicei, cheltuia 150 de euro pe zi pe alcool și că putea să bea 30 de shot-uri de tărie plus câteva beri atunci când ieșea în oraș.

"Când trebuia să mă duc la muncă, îmi puneam o jumătate de sticlă de parfum pe mine, pentru ca restul persoanelor să nu simtă alcoolul", a a mai declarat el.

Judecătorii au respins însă ideea asupra faptului că consumul de alcool i-a influențat semnificativ comportamentul, menționând că bărbatul pur și simplu se bucura să vadă cum pacienții sunt resuscitați.

"Mereu le spuneam prietenilor și familiei mele că am avut parte de o resuscitare la locul de muncă", este una dintre replicile date de bărbat, care a trezit suspiciunea judecătorilor. 

Bărbatul a intrat în atenția autorităților după ce un medic a observat faptul că starea de sănătate a pacienților săi se deteriora sub supravegherea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: asistent medical  crima  german 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel