Un concurent de la Insula Iubirii, gest șocant faţă de o ispită. Iubita lui nu poate concepe ce a făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Prima ceremonie a focului în vila fetelor şi prima flacără a ispitei, aprinsă la doar două zile de la sosirea pe insulă, le-a pus pe jar pe concurente şi le-a adus în situaţia de a confrunta adevărul despre partenerii şi relaţiile lor.

Totul, în timp ce aceştia şi-au dat frâu liber trăirilor, într-o petrecere în care ispitele au încins atmofera. Un gest cu totul neaşteptat şi care nu lasă loc de nicio interpretare a fost făcut de unul dintre partenerii din cuplu. Despre cine este vorba, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Imagini greu de privit şi, mai ales, greu de acceptat, le vor fi arătate concurentelor, încă de la primul bonfire pe Insula Iubirii. „Efectiv nu îmi găsesc cuvintele!”, „Nu simt că meritam lucrurile care mi se întâmplă” sau „Mă deranjează că a vorbit atât despre asta!” sunt doar câteva dintre reacţiile participantelor la cel mai dur test de fidelitate. Chiar în timpul în care fetele primeau primele veşti de la partenerii lor, aceştia petreceau de zor alături de ispite. Mai mult, unul dintre ei a făcut în mod discret, dar extrem de concret, un gest care nu lasă loc de nicio interpretare. Scurt şi la obiect, concurentul a recurs la o strategie cu totul ingenioasă. Şi-a scris pe mână mai multe mesaje din care ispita să înţeleagă efectul puternic pe care îl are asupra lui. După un prim «Te plac!», care nu a lăsat ispita fără reacţie, a urmat un altul, şi mai clar. „Când am mai continuat discuţiile, pe mână scria «Te vreau!», a fost mărturisirea făcută de către ispită, la testimonial. Cine sunt protagoniştii schimbului de replici ingenios, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel