„Un miracol și un vis împlinit”. Laura Cosoi, dezvăluiri despre a treia sarcină: De data asta a fost diferit
Data publicării:
Laura Cosoi va deveni mamă, pentru a treia oară. Actrița este însărcinată în 6 luni și urmează să aducă pe lume o  fetiță.

Laura Cosoi a povestit, pe blogul personal, cum se simte la cea de-a treia sarcină și care sunt cele mai mari provocări cu care s-a confruntat până acum. 

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi.

Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit. Ca o curiozitate – deși cred că nimic nu e întâmplător pe lumea asta – cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să „mă abțin”!


Cum s-a simțit în primul trimestru de sarcină

Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greață continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineață, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar și ingredientul asta minune a fost frecvent depășit de situație. Dacă mâncăm îmi era greață, dacă nu mâncăm, la fel. Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiții și am fost și în turneu prin țară. Așa că am încercat să gestionez situația cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronțăi și de dată asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncăm felii de ananas, beam compot de ananas și îl combinăm și cu lămâie.

Am observat că îmi trecea greață și dacă făceam mișcare, câteva exerciții sau scurte plimbări. Au fost și situații un pic neobișnuite, de genul – în toiul repetițiilor, mă ridicăm și făceam câteva genuflexiuni că să mă “dezmorțesc” fără să dau explicații :))) Astfel greața se ameliora, deși nu știu care era explicația! Oricum, nu am luat niciun medicament.

Să nu-ți imaginezi însă că am făcut mult sport. Doar câteva mișcări ușoare, exerciții de respirație sau stretching, pentru că am fost destul de prinsă cu spectacolele și, în plus, cu doi copii mici acasă nu e chiar foarte ușor”, a povestit Laura Cosoi pe blogul ei personal. 

 

Ce a mâncat

„Țînând cont că fie că mâncăm, fie că nu, îmi era greață, m-am mulțumit cu porții mici și mâncare ușoară, de genul:

Supe

Paște

Peste

Salate cu multă lămâie

Iaurt

Lapte

Cereale

Fructe variate (m-a ajutat ananasul)

Sucuri naturale și smoothie-uri

Unt de arahide

Brânzeturi

Ouă

Avocado

Orez și gris

Terci de ovăz

Multe legume

Mixuri de semințe

Biscuiți fără zahăr

Ceaiuri

Limonadă

Cafea

Multă apă

Ce nu am mâncat

Sau mai bine zis, ce nici măcar nu voiam să miros:

Carne

Ceapă crudă

Usturoi

Orice fel de prăjeli

La finalul primului trimestru s-au încheiat și grețurile, așa că am putut să merg în vacanță în Thailanda absolut liniștită. Iată că timpul zboară și bine face, pentru că pe măsură ce sarcina avansează devin din ce în ce mai nerăbdătoare să o cunosc pe cea mai mică dintre fetele mele!”, a mai povestit vedeta. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fetita  insarcinata  Laura Cosoi  mancat  nascut  sarcina  trimestru 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel