Cu ce televiziune a semnat Cove după demisia din PRO TV: „Revin în locul în care m-a simtit atât de bine”
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriel Coveșanu a dezvăluit cu ce televiziune a semnat, după plecarea din PRO TV.


În urmă cu o săptămână, Cove a anunțat că nu va mai face parte de din proiectul Vorbește Lumea, de la Pro Tv. Motivul nu a fost dezvăluit, dar în ultima perioadă multe nume celebre și-au anunțat plecarea de la Pro TV, printre care Florin Călinescu și Oana Cuzino. 

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove în urmă cu o săptămână. 

S-a întors la Prima TV

Astăzi, îndrăgitul actor a anunțat unde îl vor putea urmări telespectatorii în continuare. Prezentatorul Tv a semnat cu Prima TV, televiziunea cu care a mai avut contracte în trecut și urmează să prezinte emisiunea Flash Monden, alături de Diana Bart.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.
Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă', spune Cove, citat de libertateapentrufemei.ro.


Adela Popescu a fost chemată din concediul de creștere a copilului pentru a prezenta emisiunea Vorbește Lumea

 


Adela Popescu și-a încărcat bateriile după ce a născut pentru a treia oară și a revenit cu forțe proaspete pe micile ecrane, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV.
 

Chiar dacă viața cu trei copii nu este atât de simplă, Adela spune că a lăsat bebelușul pe mâini bune și este mai pregătită ca niciodată să revină în postura de prezentatoare. 

 

„Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.
Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea”, a declarat Adela Popescu în urmă cu o săptămână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  cove  diana bart  prima tv  protv 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel