Unde petrec Ioana și Ilie Năstase sărbătorile de iarnă. Cei doi au ales un loc liniștit: "S-a dovedit a fi fost o soluție inspirată"
Data publicării:
După un an tensionat cu despărțiri și împăcări, Ioana și Ilie Năstase au ales un loc liniștit pentru a petrece sărbătorile de iarnă. 

Anul 2021 a fost unul plin de încercări pentru Ioana și Ilie Năstase. Cei doi au avut parte de extrem de mult certuri și împăcări, însă dragostea învinge întotdeauna. Cei doi au decis să petreacă sărbătorile de iară într-un loc liniștit, unde să își încarce bateriile și să se relaxeze. Mai exact, soții Năstase au ales să petreacă Crăciunul și Revelionul într-o cabană,  în zona Gura Humorului.

„Am închiriat această cabană pe la începutul toamnei, neștiind ce ne vor aduce zilele sfârșitului de an.

În cele din urmă s-a dovedit a fi fost o soluție inspirată, fiindcă și eu, și Ilie vrem să ne relaxăm, să ne rupem într-un fel de lume și de toată agitația asta din jur, care poate ne-a isterizat pe cei mai mulți dintre noi mai mult decât era cazul.

Dacă e să-mi doresc ceva, acum, la finele anului, e un pic de liniște, un pic de relaxare și de întoarcere asupra celor prin care am trecut în acest an și pentru a vedea împreună ce este de făcut pentru zilele ce vor veni!”, a declarat Ioana Năstase pentru impact.ro.

 

În legătură cu planurile pentru aceastgă perioadă, Ioana Năstase a declarat că vrea să facă o petrecere în pijamale și să stea liniștită lângă cei dragi. 

 

„Îmi doresc de ceva vreme o petrecere în pijamale, cum se spune. Așa că anul acesta am decis s-o materializăm. Poate vom face mai mult de una, dacă îi vom da de gust, nu știu.

Dar mă văd deja în pijamalele preferate, stând alături de o cană cu vin fiert și depănând tot felul de lucruri din viața noastră de familie. Vor veni și ai mei, așa că vom avea cum să ne umplem timpul cu lucruri de suflet, și de Crăciun, și de Revelion!” , a mai spus Ioana pentru sursa citată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ilie nastase  ioana nastase  sarbatori 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel