Unde se va filma noul sezon America Express: „Nu e mai sigur, din contră”. Ce vedete sunt deja pe lista producătorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Producătorii emisiunii America Express au dezvăluit detalii importante din culisele show-ului. 

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii America Express, au fost invitați în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, unde au dezvăluit extrem de multe informații  neștiute din spatele camerelor de filmat al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Printre cele mai mari curiozități care stă pe buzele tuturor este unde se va filma noul sezon. Cei doi au dezvăluit faptul că tot în America vor rămâne, însă zonele pot fi chiar mai periculoase decât au fost în sezonul acesta.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi.

Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat.”, au dezvăluit Mona Segall și Robert Lionte în cadrul podcastului. 

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”

Ce spune despre câștigătorul acestui sezon

Cât despre câștigătorul sezonului actual, producătoarea spune că la mijloc sunt niște contracte extrem de puternice, care să nu le permită celor din echipă sau concurenților să dezvăluie vreo informație. Cu toate acestea, Mona Segall este conștientă de faptul că lucrurile s-au mai aflat, de-a lungul timpului. 

„Tot cast-ul semnează niște contracte și echipa de asemenea, sperăm să nu se afle până la sfârșit, deși există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze aceste lucru.

Nu știm de ce, cui folosește și pentru ce. De cele mai multe ori sunt fake news-uri, uneori le nimeresc. Depinde de cei care se uită dacă cred. Nici mama nu știe cine a câștigat”, a explicat Mona Segall.

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express. Reacția neașteptată a soției artistului: „Mi se pare ciudat că...”

Cum se realizează castingul

Înainte de a fi aleși să participe la aventura vieții lor, echipa de producție stă la discuții amănunțite cu cuplul de vedete, pentru a vedea dacă sunt potriviți formatului.

„Cei care fac casting-ul se întâlnesc cu fiecare dintre aceste echipe, stau de vorbă întregi. De mai multe ori se întâlnesc și cu diverse variante de perechi pentru fiecare vedetă în parte și stau de vorbă mai mult timp, la mese, beau cafele, până încep să simtă oamenii chimia.

De când ne întoarcem până când plecăm suntem într-un casting continuu. Formula finală o știm cu 2 luni înainte, dar sunt perechi care se mai schimbă pe moment”, a spus producătoarea de la Antena 1.

Cât despre vedeta pe care și-ar dori-o cu orice preț să participe la competiție, Mona Segall spune că Delia se află în topul listei. Totuși, posibilitatea ca artista să accepte este încă destul de mică. 

„Delia cu soțul sau cu sora… și cu mama. Până la urmă, Delia cu oricine. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni și se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care mergem de la an la an ca să-i spunem înainte”, a dezvăluit Mona Segall.

VEZI și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  concurenti  Delia  filmat  sezon nou  tari 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel