Universul are un mesaj special pentru 4 zodii pe 19 octombrie 2024. Ce trebuie să știe acestea
Data publicării:
Sâmbătă, 19 octombrie, patru zodii vor primi un mesaj de la Univers. Iată care sunt acestea și ce le este transmis!

Berbec

Ai fost întotdeauna extrem de sensibil la schimbările care au loc în viața ta și ai început să vezi cum funcționarea ta interioară este o reflecție a ordinii universului. Când primești un mesaj special din partea universului, așa cum se va întâmpla pe 19 octombrie, vei ști că vine din tine însuți.

Aceasta înseamnă că, în sfârșit, te-ai armonizat cu toate fenomenele naturale din jur. Acest lucru este tipic pentru tine, deoarece curiozitatea ta naturală nu cunoaște limite. Ești un copil al universului, așa că de ce să nu percepi totul ca făcând parte din tine?Tranzitul Lunii în trigon cu Pluto îți aduce un mesaj despre schimbare. Ți-ai schimbat viața, obiceiurile, sănătatea și perspectiva de atâtea ori încât ai început să te bucuri de ideea de transformare constantă. Crești și evoluezi în fiecare zi.

Gemeni

Ai petrecut mult timp gândindu-te la diverse lucruri și asta este un lucru bun. Știi că a fi un gânditor profund nu este întotdeauna ușor de înțeles de ceilalți, dar ai început să te întrebi ce altceva mai există în afară de lumea noastră interioară.

Pe 19 octombrie, vei fi foarte convins de descoperirile tale și ai ajuns să crezi că ceea ce se întâmplă în mintea ta trebuie să aibă o oarecare validitate. Ești un gânditor profund și ai fost întotdeauna așa, așa că atunci când Luna în trigon cu Pluto îți aduce un mesaj, îl interiorizezi și îl percepi ca fiind special pentru tine.

Ce este special la acest mesaj este că simți că vine din partea sinelui tău superior. Este pur și simplu universul care se manifestă prin mintea ta, ceea ce, deși poate părea un gând abstract, este foarte în acord cu modul tău de a gândi. Mesajul special al zilei se află în mintea ta.

Balanță

Luna în trigon cu Pluto aduce mereu acel sentiment că ceva urmează să se schimbe, iar asta este o senzație cu care te simți foarte confortabil. Iubești schimbările și transformările; îți place ceea ce puternica planetă Pluto îți oferă și știi cum să lucrezi cu această energie.

Ceea ce alții numesc un mesaj din partea universului nu ți se pare atât de „îndepărtat,” ci mai degrabă ceva ce provine din conectarea cu sinele tău superior. Ai petrecut suficient timp analizându-te, așa că te cunoști bine, iar dacă aceste mesaje par să vină din tine, atunci fie. Așa este și așa trebuie să fie.

Nu pentru a diminua prezența universului, pentru că asta ar fi imposibil, dar acest mesaj este menit să îți amintească faptul că ești parte din univers și că acest lucru nu poate fi negat. Când accesezi această putere, devii acea putere, iar această zi va fi una extrem de puternică pentru tine.

Săgetător

Să primești un mesaj special din partea universului este echivalent cu a accesa acel rezervor de înțelepciune eternă stocat în subconștientul tău. Ai ajuns să realizezi că toți facem parte din același întreg, incluzând planetele, stelele și toate corpurile cerești.

În aceste zile, simți că ai descoperit o nouă manieră de a gândi, iar când simți că există un mesaj special care trebuie recunoscut de tine, îți deschizi inima către el, știind că este menit să fie. În timpul trigonului dintre Lună și Pluto, acel mesaj se simte ca schimbare, avânt și acțiune.

Influența lui Pluto apare de obicei sub forma unei schimbări de conștiință. Pentru tine, Săgetător, acest lucru înseamnă că este esențial să acorzi atenție corpului tău și să onorezi acea minte strălucită a ta. Dacă poți să gândești ceva, poți să și trăiești acel lucru; acesta este mesajul universului, care provine din tine, scrie YourTango.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop

Expoziția originală BODY WORLDS și-a deschis oficial porțile

BODY WORLDS este o expoziție dedicată interiorului...



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora




Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef...

pixel