„Urmăritorii râd și îmi spun să îmi tai copitele”. Dorian Popa recunoaște că timpul nu îi mai permite să meargă la manichiură
Data actualizării:
Data publicării:
Dorian Popa a fost invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, unde a dezvăluit că nu mai are timp să meargă la manichiură.

Dorian Popa a fost întotdeauna preocupat de aspectul său fizic, dorind să ofere mereu o imagine plăcută și îngrijită fanilor săi. Pentru a-și îmbunătăți aspectul, artistul a optat pentru mai multe proceduri estetice, inclusiv implant de păr și de barbă, fațete dentare și intervenții cu acid hialuronic.

Dorian Popa recunoaște că timpul nu îi mai permite să meargă la manichiură: „Urmăritorii râd și îmi spun să îmi tai copitele”

În plus, artistul obișnuia să meargă în mod regulat la manichiură. Cu toate acestea, Dorian Popa a dezvăluit, recent, în podcastul „Gând la gând cu Teo” că nu mai are timp pentru aceste vizite regulate la salon.

„Bărbații din ziua de azi, cei trecuți de prima tinerețe, îi acuză pe tinerii care își fac implant de păr, care e foarte la modă, își pun acid hialuronic, se mai duc la un pensat, la o manichiură. Spun «Ce suntem noi, femei?» Tu? Știu că nu ai făcut niciodată un secret din asta, ai zis că îți faci manichiura, că ai grijă de tine, că îți pui un pic de acid hialuronic”, i-a spus Teo Trandafir lui Dorian Popa.

Artistul a spus: „Mi-aș dori să mai prind niște manichiură, sincer, că tot spui. Urmăritorii mei cunosc și râd cu mine. Îmi spun: «Mai taie, mă, și tu copitele alea». Mai fac și eu mișto de asta pentru că, vezi tu, au trecut vremurile alea în care aveam timp să stau pe la manichiuri și alte lucrușoare”.

„Nu mai am saloane. S-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie”

Dorian Popa a dezvăluit că a renunțat la saloanele sale de înfrumusețare pe care le avea, pentru că nu aduceau profit.

„Nu mai am saloane, tu știi că eu am avut și niște saloane de înfrumusețare și s-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie. Nu am ascuns niciodată, pentru că eu sunt de părere că cu a mea viață fac tot ce îmi doresc, atât timp cât nu deranjez vreo altă persoană.

Și doi, consider că un lucru pe care l-aș putea transmite tuturor celor care urmăresc acest podcast este că trebuie să avem o limită. Înțeleg că se poate exagera, dar până la urmă fiecare poate face tot ce își dorește cu corpul său, cu făța sa, și o să râzi. Au trecut vremurile acelea. Acum treaba stă altfel. «Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon la implantologul de păr? Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon să îmi pun fațete?» Zâmbesc către Dumnezeu și spun «Doamne, mare îți e grădina și frumoase și întortocheate povești ai»”, a mai spus Dorian Popa.

Youtube video image

Motivul pentru care Dorian Popa și-a pus fațete dentare

În cadrul podcastului, Dorian Popa a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care și-a pus fațete dentare și de ce a ales ca dinții să fie atât de albi.

„Toată lumea mă întreba de ce mi-am pus fațete dentare și făcea mișto. Acum 95% au dinții la fel. Nu e nimic rău în asta. Există o chestie cu fațetele. Decizia constă, de fapt, în ce culoare alegi, nu că de ce ți-ai pus fațete. Obiectiv vorbind, medicul stomatolog zice că dacă ai dinți frumoși să nu-ți pui fațete.

Dacă mie nu-mi plac dinții mei sau eu vreau altceva de la dinții mei, ce să fac? Eu nu aveam dinți urâți, că vede lumea pozele, dar erau galbeni. Matematica în capul meu a fost în felul următor: albirile presupun luarea stratului de smalț, deci într-un final după o mie de albiri, eu nu o să mai am dinți. Păi nu mai bine îmi pun fațete și am rezolvat treaba?”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel