Văduva lui Victor Socaciu, ATAC la Marina Almășan. De ce nu este de acord ca aceasta să scrie o carte despre viața regretatului artist: „Nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller
Brândușa Socaciu susține că nu este de acord cu scrierea unei cărți despre viața lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie și a lăsat multă durere în urmă. Regretatul artist a murit la vârsta de 68 de ani și era internat de o lună în spital în stare critică. 


La aproape două luni de la decesul marelui artist, între văduva sa și fosta soție se iscă un nou război. Motivul ar fi planul Marinei Almășan de a scrie o carte despre viața fostului său soț. Brândușa  Socaciu susține că nu e de acord cu această inițiativă. 

Văduva regretatului artist a fost întrebată dacă are de gând să scrie o carte despre povestea lor de iubire, iar aceasta a fost extrem de categorică în răspuns, afirmând că nu crede că acestuia i-ar fi plăcut să fie subiectul unei cărți. 

 

„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu pentru Impact. 


Marina Almășan a ranunțat că are în plan să scrie o carne despre fostul său soț.

”Astăzi elanul meu a căpătat un serios impuls: cel mai mare grup editorial din țară a fost încântat de ideea de a publica, foarte curând, o carte dedicată memoriei marelui artist Victor Socaciu, mai precis anilor mulți, pe care i-am petrecut împreună. Am stabilit, împreună cu directorul general Cristian Greșanu, calendarul de lucru și… am pornit cu toate motoarele înainte! Din acest moment noțiunea de “timp liber” devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea si, în plus, de pregătit “restartul” (cu multe surprize plăcute!) al noului sezon “Femei de 10, Bărbați de 10”!
Vă multumesc, dragii mei, pentru imboldul pe care mi l-a dat impactul extraordinar al serialului meu asupra voastră și îți mulțumesc, Georgică, pentru ideea excelentă, de a aduna într-o carte toate aceste amintiri și pentru susținerea afectivă a acestui proiect… delicat!

P.S. Sunt deschisă pentru orice sugestie privind cartea mea, chiar și pentru amintiri/fotografii inedite, legate de Victor și pe care le păstrați aproape de suflet și doriți să ni le împărtășiți!”, a scris Marina Almălan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 11 feb 2022, 08:28

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ DA,BRAVO

Soția lui Adi Mutu avea 15 ani când acesta „a pus ochii pe ea: „Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat”

Marian Mexicanu, captură video PRO TV

Marian Mexicanu le-a făcut avansuri unor cântărețe celebre, unele chiar măritate. Dezvăluiri bombă din viața artistului: „Doamnele, jos pălăria”