Văduva lui Victor Socaciu, ATAC la Marina Almășan. De ce nu este de acord ca aceasta să scrie o carte despre viața regretatului artist: „Nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller
Brândușa Socaciu susține că nu este de acord cu scrierea unei cărți despre viața lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie și a lăsat multă durere în urmă. Regretatul artist a murit la vârsta de 68 de ani și era internat de o lună în spital în stare critică. 


La aproape două luni de la decesul marelui artist, între văduva sa și fosta soție se iscă un nou război. Motivul ar fi planul Marinei Almășan de a scrie o carte despre viața fostului său soț. Brândușa  Socaciu susține că nu e de acord cu această inițiativă. 

Văduva regretatului artist a fost întrebată dacă are de gând să scrie o carte despre povestea lor de iubire, iar aceasta a fost extrem de categorică în răspuns, afirmând că nu crede că acestuia i-ar fi plăcut să fie subiectul unei cărți. 

 

„Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a mărturisit Brândușa Socaciu pentru Impact. 


Marina Almășan a ranunțat că are în plan să scrie o carne despre fostul său soț.

”Astăzi elanul meu a căpătat un serios impuls: cel mai mare grup editorial din țară a fost încântat de ideea de a publica, foarte curând, o carte dedicată memoriei marelui artist Victor Socaciu, mai precis anilor mulți, pe care i-am petrecut împreună. Am stabilit, împreună cu directorul general Cristian Greșanu, calendarul de lucru și… am pornit cu toate motoarele înainte! Din acest moment noțiunea de “timp liber” devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea si, în plus, de pregătit “restartul” (cu multe surprize plăcute!) al noului sezon “Femei de 10, Bărbați de 10”!
Vă multumesc, dragii mei, pentru imboldul pe care mi l-a dat impactul extraordinar al serialului meu asupra voastră și îți mulțumesc, Georgică, pentru ideea excelentă, de a aduna într-o carte toate aceste amintiri și pentru susținerea afectivă a acestui proiect… delicat!

P.S. Sunt deschisă pentru orice sugestie privind cartea mea, chiar și pentru amintiri/fotografii inedite, legate de Victor și pe care le păstrați aproape de suflet și doriți să ni le împărtășiți!”, a scris Marina Almălan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 11 feb, 08:28

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare