Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu soția lui Cristi Borcea: "S-a rupt, cum era de așteptat"
Data publicării:
Valentina Pelinel a îngrijorat pe toată lumea după ce a apărut în cârje. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit motivul pentru care a ajuns pe masa de operație.

Recent, Valentina Pelinel a fost filmată în cârje, motiv pentru care fanii s-au îngrijorat și au fost curioși să afle ce s-a întâmplat cu vedeta. Soția lui Cristi Borcea a declarat că a ajuns pe masa de operație pentru un ligament, dar totul a decurs foarte bine, iar acum este în perioada de refacere. Totodată, Valentina Pelinel a precizat că se confrunta cu această problemă de mai bine de 8 ani, când s-a accidentat la sky.

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația”, a spua Valentina Pelinel, la Antena Stars.

 

Fruoasa vedetă a mărturisit că soțul ei a avut grijă ca ea să fie pe mâinile celor mai buni specialiști și ca totul să decurgă bine.

„Merg trei patru săptămâni în cârje, am orteza pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

 

Cum se menține în formă Valentina Pelinel 

 

Valentina Pelinel se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de model. Chiar dacă a trecut prin două nașteri, aceasta a reușit foarte rapid să ajungă la kilogramele ideale. Soția lui Cristi Borcea este tot timpul atentă la felul cum arată și face mult sport. Chiar dacă este ocupată cu creșterea copiilor, aceasta spune că nu uită să meargă la sală de câteva ori pe săptămână. 


„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.


Chiar dacă a luat multe kilograme în timpul sarcinilor, aceasta spune că ultimele 2-3 kilograme i-au dat cele mai mari bătăi de cap. Aceasta s-a străduit timp de un an de zile să ajungă la greutatea ideală. Valentina Pelinel se antrena chiar și în timpul sarcinilor și spune că la 65 de kilograme ea se simte cel mai bine. 


„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

 

Valentina Pelinel spune că are parte de susținere din partea soțului, iar acesta o încurajează să facă sport. Cristi Borcea este și el foarte atent la felul cum arată și își dorește ca frumoasa lui soție să fie în cea mai bună formă fizică a ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi borcea  operație  Valentina Pelinel 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel