Valeriu Pănoiu, horoscop pentru IUNIE 2024. Zodiile care pot face bani
Data publicării:
Valeriu Pănoiu a venit cu câteva previziuni astrale pentru prima lună a verii.

 

Berbec

Mândria primează pentru ei, care nu le strică, pentru principala lor preocupare este aceea de a-și îmbunătăți condiția financiară. Vor bani, iar scopul scuză mijloacele. S-ar putea să aibă de-a face cu oameni care să îi susțină. Unii Berbeci s-ar putea să se simtă privilegiați, norocoși pentru faptul că cunosc anumite persoane. 

Taur

Sunt zodia de acțiune pură, ei trebuie să facă, să acționeze, lucru care va duce la îndeplinirea unui scop. Nu le vine nimic de-a gata, trebuie să iasă să facă ce vor. Își fixează tot felul de scopuri, pe care trebuie să le urmărească de unii singuri. Acest lucru le formează și puțină rigiditate, pentru că li se pot reproșa multe acțiuni, li se poate spune că sunt inflexibili.

Gemeni

Foarte mulți își dau arama pe față, scot la suprafață lucruri ascunse. Mulți Gemeni încearcă să pară altceva și nu le va ieși, oamenii se vor prinde. În schimb, Gemenii care sunt integri vor avea mult de câștigat, luna este intensă și productivă pentru cei care sunt serioși, responsabili.

Rac

Își schimbă atitudinea față de viață și se retrag. E benefic să facă un pas înapoi, să se așeze într-o poziție mai puțin expusă, nu trebuie să se arunce cu pieptul în față și să deschidă ușa neîntrebați. Trebuie să rămână discreți inclusiv într-o ședință.

Leu

Sunt sociabili, sunt peste tot. Sunt invitați la tot felul de reuniuni, apar pe scenă, au parte de un succes public. Ei au o energie foarte puternică colectivă, sunt iubiți de oameni, sunt bine văzuți. E posibil să participe la tot felul de evenimente, poate apărea un șef care să-i susțină, un sponsor.

Fecioară

Ele își văd de drum, își urmează scopul, sunt previzibile, nu ies din ritmul lor în luna iunie. Trebuie să se cenzureze tare verbal, pentru că s-ar putea să dăuneze echilibrului din relațiile lor. S-ar putea să spună lucruri care nu sunt necesare. Cele care nu au o preocupare pentru sentimentele celor din jur, s-ar putea să iasă foarte șifonate din luna iunie. 

Balanță

Au foarte multe convingeri de schimbat, trebuie să renunțe la niște convingeri, judecăți, își vor schimba perspectiva asupra unor lucruri, țintele. Trebuie să aspire spre mai mult. Este vorba despre niște nemulțumiri care sunt constructive, pentru că sunt motoare de crește. Vor să se autodepășească.

Scorpion

Nu va duce lipsă de dramă, apar foarte multe probleme în paradis, este o lună năbădăioasă acasă, pentru că sunt certuri, conflicte, care pot alunga persoane din casă. Este o situație foarte inflamabilă în familie. Se pune problema unor separări, despărțiri. 

Săgetător

Sunt și ei vedete ale lunii. Sănătatea le-a jucat multe feste, iar vestea bună este că pleacă presiunea de pe corpul fizic. Au noroc de specialiști, pot găsi medicul ideal, se ameliorează situația de cuplu, partenerul se simte mai bine. El redescoperă pasiunea în cuplu, schimbă atitudinea față de omul cu care trăiește în casă. 

Capricorn

Iau decizii pe baza unor informații din teritoriu. Simt nevoia să-și folosească simțurile, relațiile, ei culeg date și își ocupă mult timp cu aceste informații. Sunt predispuși să împărtășească aceste informații, să iasă în public și să se afirme. Încep să fie eficienți și profitabili, încep să facă bani din ceea ce au învățat.

Vărsător

Nu există Vărsător care să nu aibă semne fizice sau să nu aibă în jur pe cineva care suferă fizic. Sunt etape de răceli, viruși, iar ei trec prin niște transformări care sunt inclusiv de natură fizică. Vor să arate mai bine, să facă sală, să se prezinte mai bine în lume. Vor face tot posibilul să fie la cel mai înalt nivel al lor.

Pești

Sunt foarte provocați să dea energie, resurse, bani, timp. Beneficiarii acestor acte este familia. Există multe condiționări pentru el care vin din familie. Totul depinde de cei din jurul lor. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel