Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”
Data publicării:
Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Artistul a spus fără rețineri câte partenere de viața a avut de-a lungul timpul.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele și muzică de petrecere de la noi din țară. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Carmen Rusu, de 27 de ani. Deși multă lume credea că cei doi au împreună 4 copii, pe Florin, Rafi, Cati și Nuțu, invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a spus că lucrurile nu stau deloc așa și că adevărul este cu totul altul.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Artistul a mărturisit că a avut trei partenere de viață de-a lungul timpului, cu care are împreună 4 copii. Din rodul iubirii cu actuala sa soție, Vali Vijelie are 2 copii, pe Cati și Nuțu. Cu celelalte două partenere de viață, Mioara și Geta, artistul mai are 2 copii, pe Florin și Rafi. Interpretul de muzică de petrecere a recunoscut că prima relație pe care a avut-o a fost la vârsta de 19 ani.

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani.

Nu am fost căsătorit cu nicio femeie, doar cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema. Primele două relații nu au mers, așa a fost să fie. Cine a fost de vină nu mai contează. N-a fost să fie, asta a fost”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Te-ar putea interesa și: Camelia Dumitrache, detalii picante despre relația lui Jador cu iubitul ei: „Să ai grijă de soră-mea că te mănânc”

În ce relații este Vali Vijelie cu mamele copiilor săi

Vali Vijelie a mărturisit că are o relație civilizată cu mamele copiilor săi, Florin și Rafi. El a spus că discută cu Mioara și Geta, iar atunci când au nevoie de ajutor, artistul nu ezită să le sprijine.

„Vorbim, bineînțeles, despre orice problemă. Dacă pot să le ajut și pot să fac ceva pentru ele, eu le ajut cu cea mai mare plăcere”, a mai precizat Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care femeile își cumpără genți scumpe: „Niciun bărbat nu a spus vreodată...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură Video - Vocea României PRO TV

Tânăra studentă din Cluj care l-a uimit pe Tudor Chirilă la Vocea României - Video




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel