Vara în Dubai – Idei de itinerariu
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce poți vizita într-o vacanță în Dubai. 

Dubai are o multitudine de atracții pentru a distra vizitatorii pe tot parcursul anului. Vacanțele de vară sunt aproape și Dubai te așteaptă pe tine și pe toată familia. Și nu numai că Emiratul este cea mai bună alegere de vară, dar Dubaiul are oferte uimitoare de vară.

Iată câteva idei pentru itinerarul tău de vacanță în Dubai.

KIDS GO FREE IN DUBAI

Familiile se pot bucura de o vacanță de vară de neuitat la preț redus în Dubai, cu multe hoteluri din oraș care oferă pachete speciale pentru ca cei mici să stea gratuit. Unele hoteluri oferă chiar activități și evenimente speciale concepute special pentru copii, cum ar fi seri de film, ateliere de artă și meșteșuguri și aventuri în aer liber. Cu aceste pachete Kids Go Free, familiile se pot bucura de o vacanță de neuitat și la prețuri accesibile într-una dintre cele mai interesante destinații din lume..

The Green Planet


Situat chiar în inima Dubaiului, la City Walk, The Green Planet găzduiește o pădure tropicală verticală interioară captivantă, cu peste 3.000 de specii de floră și faună tropicală. O pistă ghidată le permite oaspeților să exploreze totul, de la nivelul baldachinului de 45 de metri înălțime, până la etaj, podeaua pădurii și pădurea tropicală inundată - o secțiune de acvariu. Pe lângă animalele exotice, cum ar fi tucanii sud-americani și porcii-șpinii cu coadă, găzduiește și cel mai mare copac auto-susținător artificial din lume și oferă o perspectivă interesantă asupra echilibrului natural fragil al planetei.



Ski Dubai


Există distracție pentru toți la prima pârtie de zăpadă interioară din regiune, Ski Dubai. Vizitatorii nu numai că își pot perfecționa abilitățile de schi - pârtia găzduiește cinci piste diferite de diferite niveluri de dificultate - dar se pot bucura și de o mulțime de alte activități pline de distracție, inclusiv snowboarding și săniuș. În plus, au tiroliană și chiar și întâlniri cu pinguini - ceva ce le va plăcea copiilor.



Dubai Mall


Cei care caută o terapie prin shopping vor dori să profite de ofertele speciale de la The Dubai Mall. Pe lângă cumpărături, vizitatorii pot face o plimbare pe partea sălbatică, verificând cei 33.000 de locuitori subacvatici din Dubai Aquarium and Underwater Zoo, pentru ca mai apoi să se relaxeze la patinoarul olimpic din Dubai. Nici spectaculoase Fântâni Dubai nu trebuie ratate.


Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU)


Nicio vizită în Dubai nu este completă fără o excursie la Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU), situat în cartierul istoric Al Fahidi. Vizitatorii sunt invitați să adreseze gazdelor SMCCU orice întrebări despre cultura arabă, emirateană și islamică în timp ce se bucură de o masă tradițională.



Aquaventure la Atlantis the Palm


De la Zona de joacă pentru copii, Splashers, plină cu tuneluri, tuburi și zone de cățărare pentru cei mici până la un râu leneș care șerpuiește prin tot parcul, o zi distractivă este garantată tuturor. De joi până duminică,  oaspeții se pot bucura de toate experiențele pe bază de apă pe care le oferă stațiunea cu tematică oceanică.


Distractie la una dintre cele mai înalte piscine infinite din lume


Ca prima și cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume, Aura Skypool este o destinație elegantă pentru piscină și lounge, care evocă o senzație de „oază pe cer” datorită decorului său inspirat de natură și a vibrațiilor primitoare. Pool Deck strălucitor are o piscină de 750 mp cu vedere neîntreruptă la puncte de atracție precum Palm Jumeirah, Burj Al Arab și Ain Dubai.


Intră în lumea de neuitat a parcurilor tematice și acvatice


Cu trei parcuri tematice și un parc acvatic, Dubai Parks and Resorts oferă vizitatorilor o experiență palpitantă. Dispunând de peste 100 de zone de plimbări și atracții incredibile în interior și în aer liber la Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai și Legoland Water Park, acest labirint de distracție va ține inimile tinere captivate. Stațiunea emblematică de pe malul oceanului Atlantis, The Palm găzduiește cel mai mare parc acvatic din Dubai, Aquadventure, care găzduiește 105 de tobogane, atracții și experiențe record. Având atât de multă distracție, oaspeții pot alege să viziteze acvariul preferat al orașului, să încerce sporturi acvatice palpitante sau să întâlnească delfinii prietenoși din Indo-Pacific și focile jucăușe din Africa de Sud.



Nu ratati uimitoarele locatii culinare


Pentru a finaliza un tur în forță al Dubaiului, turiștii pot vizita hotspot-ul culinar Time Out Market Dubai, care include localuri de 18 stele, inclusiv 21 Grams, MASTI, BB Social Dining, Vietnamese Foodies, Pickl și multe altele. Luați o masă pe terasa în aer liber pentru a admira Burj Khalifa și urmăriți expoziția emblematică a fântânii dansante, apoi mergeți spre Dubai Mall pentru cumpărături de suveniruri de ultim moment.

 


Autorul articolului: Editor Team
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: atractii turistice  dubai  vacanță 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel