Vasile Șeicaru îl pune la zid pe fiul lui Adrian Păunescu: "Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? E o situație penibilă"
Vasile Şeicaru a reacționat, după ce fiul lui Adrian Păunescu l-a acuzat pe Vasile Şeicaru că și-ar fi însușit o piesă a tatălui său.

Vasile Șeicaru a răbufnit, după ce Andrei Păunescu, fiul lui Adrian păunescu l-a acuzat pe artist că i-a furat piesa tatălui său. Artistul a declarat că el a scri linia melodică a piesei „Iancu la Ţebea", melodia simbol a Cenaclului Flacăra. Totodată, acesta a precizat că a a declarat această piesă muzicală chiar și la Uninunea Compozitorilor.

 

De cealaltă parte, Andrei Păunescu spune că tatăl său a fost compozitorul acestei piese, iar Vasile Șeicaru doar a interpretat-o. 

 

„Eu sunt compozitorul piesei, nu vă mai luați după el. Să mă dea în judecată. Eu sunt autorul muzicii. Eu sunt compozitorul piesei, Adrian Păunescu nu este cunoscut drept compozitor de muzică, ci ca scriitor și poet. Eu am declarat această piesă la Uninunea Compozitorilor și toti compozitorii din Romania știu lucrul acesta. El scrie pe Facebook ca mai sunt vreo 10 piese și de-ale lui Hrușcă, Socaciu sau Ducu Bertzi.. Sunt mari minciuni și vrea doar scandal. Cred că-și dorește foarte multă publicitate acest om. Păcat, sincer. Eu nu sunt omul care să vrea ceartă, scandal și mizerii de acest gen. El mă acuză de furt..Urât! Dar nu doar pe mine, ci pe mai multi artiști. Avem o vârstă, e frumos așa ceva?!”, a declarat Vasile Șeicaru pentru Click!

 

Vasile Șeicaru a declarat că Adrian Păunescu nici măcar nu compunea melodii și că era doar un poet. De asemenea, artistul a mărturisit că situația în care se află este una extrem de penibilă și că nu-i plac scandalurile de genul. 

„Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? Nu vă bateți joc! E o situație penibilă! Mă face ăsta pe mine hoț de cântece? Ăsta e cântecul meu, ca și copilul meu. Vine ăsta cu taieturi din ziare, se putea scrie orice atunci! E cântecul meu, cum să fie al lui lui Păunescu! Ce, Păunescu compunea? El o recită, nu o cântă! Cum se poate așa ceva! În 84 Păunescu a scris ceva oribil despre mine. Mă scuipa lumea pe stradă din cauza lui, a scris că am părăsit tineretul revoluționar!Trăim alte vremuri acum, am ajuns într-o democrație. Cum să spui că un poet e autor de cântece? Eu am declarat piesa asta la Uniune! Nu-mi place scadalul, eu sunt om liniștit! Eu nu sunt hoț!, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 ian 2022, 07:54

Horoscop. Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...


Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Sursa foto: Delia, Instagram

Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Cristian Țopescu, Andreea Berecleanu, foto TVR.

Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”