Vasile Șeicaru împlinește 71 de ani. Artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Ați fi crezut ca n-o mai duc mult”
Data publicării:
Vasile Șeicaru își serbează astăzi ziua de naștere.

Vasile Șeicaru, cântăreț, compozitor și autor, îți serbează astăzi ziua de naștere. Artistul împlinește vârsta de 71 de ani și a ținut să imortalizeze acest moment special pe rețelele de socializare, alături de fanii săi. Acesta le-a mulțumit, în primul rând, celor care îl urmăresc de atât de mult timp și care îi fac concertele să fie memorabile și, chiar dacă a lipsit o perioadă de pe scenă, artistul le promite acestora că se va întoarce cu forțe proaspete. 

„Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor…ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu! După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme!”, a scris Vasile Șeicaru pe Instagram.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vasile Șeicaru

Tot în aceeași postare, Vasile Șeicaru a ales să le spună fanilor și adevărul despre starea lui de sănătate. Artistul a dezvălui faptul că s-a confruntat cu o operație destul de complicată pe coloană, acum aflându-se în ample recuperări. Asta nu-l va împiedica însă pe cântăreț să-și reia activitatea pe scenă, care este ca și a doua casă pentru el.

„Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă……bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult! Acum sunt in recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele…de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet….că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Valecare (mai) cântă!”, a continuat acesta.

Vasile Șeicaru și-a găsit soția moartă în propriul apartament

Vasile Șeicaru s-a confruntat cu o adevărată dramă în 2006, când și-a găsit soția fără suflare în apartamentul în care cei doi locuiau. Femeia a adormit cu televizorul băgat în priză, televizor care era destul de vechi, și care se pare că ar fi făcut un scurtcircuit, iar gazele toxice eliminate ar fi produs cumplita tragedie. Însuși Vasile Șeicaru a găsit trupul neînsuflețit al acesteia, întorcându-se în aceeași seară de la un concert.

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse

Lovituriă dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

Emi și Cuza au câștigat finala ”Te cunosc de undeva”. Cei doi au obținut premiul de 15.000 de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: probleme de sanatate  vasiel seicaru  zi de nastere 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel