Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului. Ce mesaj i-au transmis aceștia: „Îl imploram”
Bunica lui Alex Velea trece prin momente grele, după ce toți membri familiei au dat-o uitării. Vecinii femeii i-au transmis un mesaj disperat artistului.

În vârstă de 83 de ani, mamaia Virginica își trăiește bătrânețea așa cum nu se aștepta vreodată. Bunica lui Alex Velea suspină și plânge neîncetat, după ce toată familia a uitat-o și nu mai are parte de niciun ajutor. De mai bine de trei ani, femeii nu îi mai trece nimeni pragul, lucru care o doare enorm de mult pe aceasta.

Femeia susține că fiul și nora sa au uitat complet de existența ei, iar  Alex Velea nu a mai căutat-o, acesta gândindu-se că motivul principal ar fi faptul că artistul este din ce în ce mai ocupat.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc , dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Fiul meu nu m-a mai sunat de vreo doi ani, cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct.

Vecinii femeii au făcut un apel disperat cătră Alex Velea în care îl imploră să vină să aibă grija de bunica sa, care acum își trăiește singură bătrânețea.

”Îl iubește maxim, maxim îl iubește, nimeni nu își dorește ca acea casă să o dea unui vecin, nimeni nu se va apropia de această casă, numai domnul Velea, domnul Alexandru, îmi permit să spun că și-a făcut munca pe treaba lui.

Să vină și să-i dea o bonă, femeia vrea să moară în casa ei. Cât este, minimul pe economie, să o plătească, ca să poată să aibă grijă de ea. Avem o femeie din bloc care doamna Velea o cunoaște de la vârsta care a fost în fașă”, a povestit Robert, un vecin de-al femeii, potrivit playtech.ro

Autor: Romina Băluță | Dată: 30 iul, 14:20

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții